Uitvaart met voorganger/ritueel begeleider

Met het teruglopend kerkbezoek zien we de laatste jaren ook het aantal kerkelijke uitvaarten afnemen. De ruimte voor een meer eigen invulling van de afscheidsdienst groeit. Er wordt gezocht naar woorden, muziek en rituelen die de persoon en het leven van de overledene recht doen en die troostend zijn voor de nabestaanden. Bij de inhoudelijke wensen en vragen kan een voorganger/ritueel begeleider ondersteuning bieden. In zo goed mogelijk overleg met alle betrokkenen geeft hij/zij vorm en leiding aan de dienst, waarbij persoonlijke inbreng, muziek en rituelen tot een passend geheel kunnen worden samengevoegd.

Voorganger Vera Hols uit Lisse Voorganger/ritueel begeleider Vera Hols bij Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg in Lisse

Voorganger/ritueel begeleider

Kiest u voor Dunweg Uitvaartzorg - of voor de overige vestigingen: Könst & Dunweg en Van der Putten & Dunweg - dan kunnen wij u in contact brengen met een voorganger/ritueel begeleider. Wij hebben goede ervaringen met mevrouw Vera Hols en kunnen haar met vertrouwen aanbevelen. Uiteraard staat het u altijd vrij om zelf een voorganger/ritueel begeleider voor te dragen. U kunt dit bespreken met uw uitvaartverzorger.

Onze overige vestigingen