4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Parkeren en bereikbaarheid Dunweg Hoofddorp

Het is iets om zeker even bij stil te staan. Want kunt u op de plaats van bestemming wel of niet uw auto gratis kwijt? Is het bereikbaar met het openbaar vervoer? Ook bij uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria is het niet altijd zeker of vrij geparkeerd kan worden. Hoe zit het bij Dunweg Uitvaartzorg?

Ingang parkeerplaats uitvaartcentrum Dunweg Uitvaartzorg in Hoofddorp

Eigen parkeerterrein

Gratis parkeren
Het uitvaartcentrum van Dunweg Uitvaartzorg in Hoofddorp, heeft een eigen parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Het betreft de ruimte voor de hoofdingang, dat aan beide kanten begrensd is door hekken. Hier kunnen bezoekers vrij parkeren.

Gemeentelijk parkeerterrein

Betaald parkeren
Bent u de hekken bij de ingang door en is er geen parkeerplaats vrij, dan kunt u verder rijden, de hekken door, waar vervolgens nóg een parkeerterrein ligt. Dit is echter een gemeentelijk terrein waar Dunweg géén zeggenschap over heeft. Hier dient u dan ook bij de parkeermeter te betalen voor uw parkeerplaats.

Uitgang parkeerplaats uitvaartcentrum Dunweg Uitvaartzorg in Hoofddorp

Parkeergarages

Betaald parkeren
Op loopafstand van het Dunweg uitvaartcentrum bevinden zich tevens twee parkeergarages waar u tegen betaling kunt parkeren.

  1. Interparking Vier Meren
    Burgemeester van Stamplein 46
  2. Q-Park Polderplein
    Melis Spaansweg 149

Wij hopen u op deze wijze voldoende geïnformeerd te hebben over het parkeerbeleid rondom het uitvaartcentrum, zodat u een parkeerboete bespaard blijft. Zo kunt u met al uw aandacht afscheid nemen van uw overleden dierbare of tot steun zijn voor de nabestaanden.

Openbaar vervoer

Dunweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bushalte Hoofddorp Centrum. Vanaf dit busstation is het 6 minuten lopen naar Dunweg.

Heeft u toch nog vragen: wij helpen u graag!

Onze overige vestigingen