Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 32
Ron van der Steeg op 14 september 2022

Allemaal tienen, ik kan er niet minder van maken.


Margo Ponsioen op 5 september 2022

Uw medewerker die ons begeleidde, heeft goed en prettig voor ons gewerkt. Hij verdient hier een pluim mee. Hij was een vakkundige steun die op de achtergrond bleef, maar ook alles prettig heeft geregeld en advies gegeven.

 


Erwin, Rutger, Mandy en Bogdana op 5 september 2022

Graag willen wij Natascha Honigh Madrid en Dunweg ongelofelijk bedanken, voor het zorgen en regelen van de uitvaart van onze vader die zo plotseling kwam te overlijden. De steun die Natascha ons gaf, was in een voor ons moeilijke periode onmisbaar. Ze gaf ons de juiste adviezen, bracht rust op vele momenten en ze was zelfs in haar privé tijd beschikbaar. We wisten eigenlijk niet echt hoe we alles moesten regelen, maar daar heeft ze ons zeer goed bij geholpen. We hebben het leven van onze vader dan ook op een mooie en waardige manier, voor onszelf en de familie, kunnen afsluiten. We zijn Natascha ongelofelijk dankbaar en vinden haar een heel fijn mens!

Bedank Natascha maar namens ons!


Annie Buchner Koenen op 5 september 2022

Het scherm waar de foto’s op te zien zijn heeft veel last van lichtinval waardoor de foto’s moeilijk te zien zijn. Verder zeer tevreden. Complimenten !!!.

(toevoeging door Dunweg / locatie Crematorium Haarlemmermeer)


De heer E.M. Otte op 1 september 2022

Dank voor de uitstekende zorg tijdens een moeilijke tijd.


Theis Merckens op 22 augustus 2022

Het is moeilijk te besluiten hoe te beginnen aan dit bericht, zonder overdreven te klinken. Middels een korte anekdote hoop ik mijn ervaring goed over te kunnen brengen. In november 2020 verloor ik mijn moeder, wat mij als enige verzorgende voor mijn vader overliet. Mijn vader had ook al jaren serieuze fysieke klachten, overblijvend van een flinke tumor in zijn rug. Al was deze tumor tegen die tijd niet meer actief, deze had wel ongelofelijke schade aangericht aan de longen, ribben en zenuwbanen van mijn vader. Om te zeggen dat hij fysiek niet de fitste meer was zou een understatement zijn. Ook kampte mijn vader met psychologische klachten zoals depressie, losstaand van zijn kanker. Dit had te maken met ingewikkelde familieproblematiek waar ik verder niet diep op zal ingaan.

Op 4 december kwam mijn oma (mijn vaders moeder) te overlijden. Sinds meerdere TIA’s en een operatie aan haar heup na een gemene val in het ziekenhuis was zij al een paar jaar dementerende. Om mijn oma in haar waarde te laten, want ze was een ongelofelijk lief, teder mensenmens, zou ik het zo zeggen: zij had er ook wel genoeg van gehad. Hierom was zowel mijn vader als ik meer opgelucht dan verdrietig om haar overlijden. Ze had eindelijk rust.

In de week na mijn Omi’s overlijden kwamen wij in contact met Dunweg Uitvaartzorg, specifieker Natascha Honigh-Madrid. De manier waarop Natascha met ons sprak, ons hielp met het regelen van de hele ‚zooi’, bracht nog meer rust, vooral bij mijn vader. Er is hier en daar zowat gelachen, iets wat in de laatste jaren van mijn vader een steeds geringere ervaring was. Het was een ongelofelijk mooie uitvaart. Jammer genoeg heeft mijn vader deze nooit bij kunnen wonen.

Een paar dagen na het overlijden van Omi werd mijn vader wat ziekig. Dit verklaarde mijn vader in eerste instantie als oververmoeidheid; de tol die het regelen van de uitvaart (adressen, nummers, namen bij elkaar rapen) op hem had genomen. Aangezien zijn fysieke en mentale toestand leek dit zeer aannemelijk. Toen mijn vader aan het eind van de week alleen maar zieker werd en uiteindelijk last kreeg van afasie en complete verwardheid begon ik mij toch zorgen te maken. In het ziekenhuis bleek al snel dat het ging om een infectie in zijn hersens. Binnen een dag werd duidelijk dat mijn vader hier niet meer bovenop zou komen. Vrijdag hebben we hem naar de spoedeisende hulp gebracht, zaterdagochtend om zes uur was zijn toestand kritiek, werd ik gebeld dat ze hem overbrachten naar de Intensive Care Unit en om één uur ’s middags hadden wij een gesprek met het team van de ICU; hij zou dit niet overleven. Dit was de dag van de uitvaart van mijn oma. De fantastische doctoren van het Flevoziekenhuis hebben mijn vader in leven gehouden zodat ik naar de uitvaart van mijn oma kon gaan, mijn zus kon informeren en samen met haar naar Flevoland kon retourneren om afscheid te nemen.

Dit markeerde het moment waar Dunweg van uitvaartzorg naar ongelofelijke steun vervormde. Als twintig jarige had ik geen idee waar te beginnen, hoe ik dit moest aanpakken. Gelukkig stond ik er niet alleen voor. Natascha en haar collega’s zijn in de meest vreselijke periode van mijn leven boven verwachtingen uitgestegen en mij het hele traject geholpen, geadviseerd, tegemoetgekomen, gefaciliteerd waar kon. Zonder hún was ik nooit door deze tijd gekomen. Ik ben dan ook voor eeuwig dankbaar voor de steun die ik heb gekregen, op een niveau dat ik nog niet eerder heb meegemaakt buiten dan van mijn vader.

Er zijn geen mogelijke negatieve associaties bij Dunweg, de uitvaart van mijn vader was (mede door financiële beperkingen) klein en intiem, maar precies hoe hij het zelf had gedaan, denk ik zelf. Zoals ik eerder heb gezegd, zonder hen was ik gezonken. Mijn eeuwige dank aan Natascha Honigh-Madrid en Dunweg Uitvaartzorg voor het uitstijgen boven wat iemand zou kunnen verwachten van een ‚bedrijf’.


Paulien Borst-van der Voort op 15 augustus 2022

Prima uitvaart. Precies zoals mijn schoonvader het wilde hebben.


Adele Kooij op 15 augustus 2022

Natascha is een top vrouw.


Elly Angel Bommezijn op 1 augustus 2022

Het was voor mij prachtig. Ik vind jullie bedrijf geweldig, jullie kijken naar de polissen en maken daar iets moois van ook al is het bedrag een beetje krap, dan nog is het prachtig geregeld. Heel veel dank daar voor.


Mevrouw B. Mensink-de Smit op 1 augustus 2022

Alles was naar wens gegaan.


Onze overige vestigingen