Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 38
Sandra Stockmann op 20 maart 2023

Ben echt met tevredenheid geholpen door Monique Wassenaar.


Trees Ruigrok op 14 maart 2023

Jos Zeelen heeft mij en onze familie top begeleid in deze moeilijke tijd en zelfs nog nazorg verzorgd, onze complimenten.

(Bewerking Dunweg)


Mevrouw J.J. Eil-van Oest op 11 maart 2023

Alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd.


Brigitte Bremer op 7 maart 2023

Geen opmerkingen of suggesties – het klinkt onwaarschijnlijk om voor alles een 10, dus uitmuntend, te geven maar we hebben echt álles als zeer prettig ervaren!! Er is heel goed naar ons geluisterd en we hebben heel veel steun gehad!


Jacques Kemper op 3 maart 2023

Geen suggesties. Ga zo door!


Ellen Heebels op 27 februari 2023

Wij zijn heel erg tevreden over het contact met Jos en met Inge. Dank voor alle tijd, geduld, begrip, suggesties en het snelle terugbellen bij vragen!


Maaike Schoonaard op 27 februari 2023

Natascha heeft ons met haar heerlijke humor en met veel liefde voor het vak begeleidt in deze, voor ons moeilijke en emotionele tijd. Bedankt daarvoor!


De heer R. de Draijer op 23 februari 2023

Ga zo door!


Pieter van Roon op 21 februari 2023

Groot compliment aan Natascha Honigh Madrid. Haar benadering en begeleiding is zeer professioneel, maar ook zeer menselijk. Dankzij haar inzet, kijk ik terug op een mooie en waardige uitvaart van mijn vrouw.


De heer E.R.J. de Haas op 21 februari 2023

Inge Aartman heeft voor de 2e keer een uitvaart verzorgd binnen onze familie, ze is zeer begaan, uitzonderlijk respectvol en ontzettend prettig in omgang. Ze heeft alles keurig begeleid en heeft ons op een zeer prettige manier ontzorgd.


Onze overige vestigingen