Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 37
Irene Duinhoven-van Vliet op 31 januari 2023

Inge Aartman heeft ons ontzettend goed bijgestaan bij het regelen van de uitvaart van onze vader. Zij was in 2020 ook de uitvaartbegeleider van mijn moeder en mijn vader was daar zeer over te spreken. Fijn dat zij ook zijn uitvaart begeleidde. Inge is een fijne en warme persoonlijkheid die alle mogelijkheden besprak en ons tegelijkertijd alles zelf liet bepalen. De uitvaart en alles eromheen was nog mooier en persoonlijker dan wij van te voren bedacht hadden. Onze dank aan haar is groot.


Kirsty Wong op 30 januari 2023

Er is vanaf het begin goed geluisterd naar de wens van de familie en er werd goed meegedacht. Wij zijn tevreden. Ga zo door!


Familie Kappen op 26 januari 2023

Ga zo door.


Mevrouw A. Reijseger op 26 januari 2023

Ik kan alleen maar zeggen dat ik geweldig ben begeleid door diegene die mij geholpen heeft. Dat heb ik als heel fijn ervaren, alle respect.


Blog – Voor altijd een Bowie fan

Uitvaartkist wordt op Pick-up met David Bowie geplaatst voor een laatste reis.


Michel van Bel op 23 januari 2023

Deze hoogstaande service vasthouden en ook de steun voor de achtergebleven familie. Wij kunnen alleen onze dank en waardering uitspreken, hoe jullie de uitvaart en alles erom heen hebben verzorgd. Onze dank is groot naar alle medewerkers toe. Grote klasse. Vooral de persoonlijke aandacht die er werd geboden. Mvg, El en Michel van Bel


De heer Halderman op 20 januari 2023

Alles was top geregeld.


Sandra Burgers op 18 januari 2023

Wij zijn helemaal tevreden. Heel erg bedankt voor de perfecte zorg omtrent de uitvaart van mijn vader.


Ria Nolting op 16 januari 2023

Ga zo door.


Ben Boeree op 16 januari 2023

Ik vond het top geregeld.


Onze overige vestigingen