• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 17
Sandra Kersbergen op 8 oktober 2020

In coronatijd toch een goed gevoel aan de uitvaart van mijn ouder overgehouden. Juiste maatregelen, maar daarbinnen alle ruimte.


Mariëlle van Steijn op 17 september 2020

Alles was goed geregeld en in prettige samenwerking.


Mevrouw Petra Kel op 14 september 2020

Een dikke pluim voor Jos en Bea (team Nieuwkoop e.o.)


Mevrouw Silvis-Knook op 14 september 2020

Om voor oudere mensen het heen en weer rijden van herdenkingsplaats naar begraafplaats te voorkomen, dient worden aangegeven dat er bij de begraafplaats ook een centrum is waar herdenking gehouden kan worden. Wij wisten dit niet, dus hebben die keus niet kunnen maken. Daarmee wil ik niet zeggen dat de herdenkingsplaats bij Dunweg niet voldeed. Mooi ingericht, goede parkeermogelijkheid.


Anna Maria Karsten-Verberne op 4 september 2020

De heer Wollaars heeft ons ontzettend goed begeleid, dat was ontzettend fijn! Het voelde meteen als vertrouwd, dat is erg prettig als er ineens een uitvaart moet worden geregeld.


Natuurbegraafplaats Geestmerloo


Linda Jansen op 2 september 2020

Wij hebben tijdens de uitvaartverzorging van Mw. J.G. van Diemen-Bunnik, Jos Zeelen als contactpersoon gehad. Dit hebben wij als zéér prettig ervaren! De heer Zeelen heeft persoonlijke, nette, correcte én respectvolle zorg én adviezen gegeven. Op vragen, middels mail en telefonisch kwam snel bericht of antwoord.

Ook de heer Könst kwam ons persoonlijk condoleren. (Hij kende onze ouders).

Bij betaling van de factuur bleek dat ik maar een maximaal bedrag per dag kon betalen. Na telefonisch overleg met de afdeling administratie, afgesproken dat dit nu in 2x mogelijk was.


Ton de Groot op 31 augustus 2020

Dank aan de heer Ton Wollaars en hulpen.


Hans Rozendaal op 27 augustus 2020

Alles was ok.


Mevrouw L.Vlieger op 21 augustus 2020

Ik wil jullie bedanken.
Samen met mijn moeder, Wilco de la Rie en ons gezin uitwerken van wat mijn moeder graag wilde op de crematie was zeer waardevol. De medewerkers die in de nacht kwamen toen mijn moeder net was overleden waren super! Wat een respect en rust en zorgzaamheid! De uitvaart is zoals mijn moeder het wilde laten verlopen. Wilco is onbetaalbaar. Hij had alles tot in de puntjes geregeld. Ondanks dat het een verdrietige periode was, hebben wij een hele mooie herinnering om op terug te kijken.


Onze overige vestigingen