4.8 / 5
23 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 47
Jasper Zeilemaker op 4 maart 2024

Namens de gehele familie wil ik Monique bedanken voor de professionaliteit en begeleiding in het traject na het overlijden van mijn vader. Wij hebben het als zeer warm ervaren en konden met alle vragen bij haar terecht.


Mevrouw E.T. Sanders-Houdijk op 19 februari 2024

In deze zo moeilijke dagen, wordt er door de mensen van Dunweg naar je geluisterd! Samen, komen we in overleg, tot onze wensen die we kenbaar hebben gemaakt! Ook al beslis je op het laatste moment nog iets anders, geen probleem voor hun! Dat maakt dat wij zeer tevreden zijn!


De heer G.L.M. Klerks op 8 februari 2024

Uitvaartverzorger Monique is erg betrokken. Geeft gevraagd goede adviezen. Begeleiding optimaal en vooral hartverwarmend


Jan Verwater op 7 februari 2024

Zeer meedenkend, veel begrip, veel ruimte voor wensen, zeer verzorgd.


De heer L.W.A. van Hove op 29 januari 2024

Mijn broers en ik vonden het contact met de uitvaartverzorger Danny Akersloot erg fijn. Een warme en persoonlijke begeleiding. Dit geldt overigens ook voor de andere betrokken medewerkers. We hebben mooie herinneringen aan het afscheid van onze overleden moeder in de Maartenskerk in Hillegom en de teraardebestelling.


Branka van der Velde op 23 januari 2024

Bedankt voor de goede zorg.


Tanja de Jong op 22 januari 2024

Wij, mijn zus en ik, vonden het contact erg fijn. Jullie zijn klantvriendelijk, empathisch, op een fijne manier zakelijk met een lach en een traan. Dank jullie wel.


Petra de Gier op 22 januari 2024

Na de uitvaart van onze moeder nu ook weer een hele goede ervaring bij onze vader. Warm en persoonlijk. Dank voor de goede zorgen!


Peter Stijnman op 22 januari 2024

De zeer persoonlijke en vriendelijke benadering door uitvaartverzorger Danny Akersloot heeft ons veel goed gedaan in deze moeilijke tijd.


De heer R.J. Meijer op 5 januari 2024

Beter kan niet.


Onze overige vestigingen