• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Uitvaart Livestream

Een afscheidsdienst, begrafenis of crematie uitzenden als livestream werd al eerder toegepast, maar vanwege het coronavirus des te meer. Om verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegen te gaan, mogen namelijk maar een klein aantal mensen de uitvaart bijwonen. Door de dienst live uit te zenden, krijgen vele familieleden, vrienden en kennissen alsnog de mogelijkheid bij het laatste afscheid aanwezig te zijn.

De afscheidsdienst live uitzenden - Livestream

Om in ons uitvaartcentrum in Hoofddorp een afscheidsdienst met live streaming te kunnen verzorgen, is een goede voorbereiding nodig.  Johan Versluis zorgt er hier voor dat alles technisch goed geregeld is. Zo kan niet alleen de dienst binnen, maar ook de uitgeleide naar buiten en het uitzwaaien, goed gevolgd worden.

Op de kist in de rouwauto ligt een prachtig rouwstuk

Heel bijzonder, dat met deze methode genodigden uit alle hoeken van de wereld in kunnen loggen om de uitzending te volgen. En niet alleen dat, ook kunnen deze mensen een reactie achterlaten. Voor de nabestaanden, die nadien de uitzending ontvangen, is het heel mooi en troostend om deze berichten later terug te kunnen zien.

Meer inspiratie:

Onze overige vestigingen