4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Online steun betuigen

Ons dagelijkse leven draait momenteel om het Coronavirus. Wat gisteren nog kon en mocht, mag vandaag bijvoorbeeld niet meer. Niets gaat meer vanzelfsprekend en toch gaat alles gewoon door. Mensen komen te overlijden – los van het virus – en uitvaarten dienen geregeld te worden. Hoe moeilijk voor nabestaanden, vrienden en familie, dat geen afscheid meer genomen kan worden, zoals gewild was. Dat niet iedereen meer aanwezig kan zijn om die laatste groet aan de overledene of de nodige steun aan nabestaanden over te brengen.

Terugkijken
Al enige tijd biedt Dunweg Uitvaartzorg (zo ook Könst & Dunweg en Van der Putten & Dunweg) de mogelijkheid tot online condoleren. Deze service is kosteloos. Terug kunnen kijken in een online condoleanceregister kan nabestaanden, vrienden en familie enorm veel troost bieden.

Online condoleren, een mooie verzameling

Vanwege het Coronavirus mogen tijdens een uitvaartdienst niet meer dan 30 personen aanwezig zijn. Met online condoleren, hebben de mensen alsnog de gelegenheid om mooie verhalen over de overledene te delen – met een lach en een traan. Kunnen zij nabestaanden de nodige kracht toewensen én wellicht ook middels foto’s en video’s nog meer herinneringen aan de overledene ophalen. Wat een mooie verzameling liefde en herinneringen.

Gezellige dag met vrienden - making memories

Openbaar
Nabestaanden kunnen kiezen voor een openbaar online condoleanceregister. Hier kan iedereen die dat wil, een bericht plaatsen.

Privé
De steunbetuiging kan ook achter gesloten deuren – een inlogcode – plaatsvinden. Nabestaanden delen dan met wie zij willen het webadres van het condoleanceregister met daarbij de inlogcode. Dit wordt doorgaans per rouwkaart of e-mail gedeeld.

De Dunweg groep wenst iedereen heel veel sterkte.

Het is onmogelijk
iemand te vergeten
die zoveel gaf om te
herinneren.

Onze overige vestigingen