• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo
03 april 2020

Uitvaart livestream

Een afscheidsdienst, begrafenis of crematie uitzenden als livestream werd al eerder toegepast, maar nu – vanwege het coronavirus – des te meer. Momenteel mogen namelijk maar een klein aantal mensen de uitvaart bijwonen. Door de dienst live uit te zenden, krijgen vele familieleden, vrienden en kennissen alsnog de mogelijkheid bij het laatste afscheid aanwezig te zijn.

De afscheidsdienst live uitzenden - Johan Versluis

Vandaag werden vanuit het Dunweg Uitvaartcentrum in Hoofddorp twee afscheidsdiensten met live streaming verzorgd.  Johan Versluis was aanwezig om alles technisch goed voor te bereiden. Hij zorgde ervoor dat niet alleen de dienst binnen, maar ook de uitgeleide naar buiten en het uitzwaaien, goed gevolgd kon worden.

Heel bijzonder, dat met deze methode genodigden uit alle hoeken van de wereld in kunnen loggen om de uitzending te volgen. En niet alleen dat, ook kunnen deze mensen een reactie achterlaten. Voor de nabestaanden, die nadien de uitzending ontvangen, is het heel mooi en troostend om deze berichten later terug te kunnen zien.

Coronamaatregelen

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen