Het nieuwsarchief

Natuurbegraafplaats genomineerd!

Het is nog maar net een jaar geleden dat Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend werd. Toch is dat lang genoeg gebleken, om zeer gewaardeerd te worden door het publiek. Iets wat niet onopgemerkt is gebleven bij de NHN Business Awards. In de categorie Maatschappelijk Ondernemen behoort Natu..

Lees verder
12 okt

Inspiratiedag Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Op 12 september jl. vond de eerste Inspiratiedag van Natuurbegraafplaats Geestmerloo plaats. Het was een mooie kennismaking met deze bijzondere rustplek in de natuur. Een indruk krijgt u hier:

Jubileum Dunweg Uitvaartzorg

HOOFDDORP “Het is een bijzonder jubileum”, zegt algemeen-directeur Alexander van der Pijl. “En natuurlijk willen we dat vieren. Hoe precies? Dat weten we nog niet. Iets groots, zoals in De Meerse bij ons 100-jarig bestaan, kan niet vanwege corona. We..

Lees verder
20 sep

Legendarische Volkswagen bus als rouwauto

Dunweg heeft er een prachtige, bijzondere rouwauto bij: de klassieke Volkswagen bus. De bus komt uit Brazilië en dateert uit 1973. Vorig jaar is de bus door Dunweg naar Nederland gehaald en hier volledig opgeknapt. Deze bus is het busje der busjes. Dit iconische Volkswagenbusje is wereldberoemd en..

Lees verder
19 sep

Uitvaarten terug naar normaal

Vanaf 25 september 2021 maakt de samenleving weer een stapje in de goede richting: we verlaten de 1,5 meter samenleving. Dit betekent dat we vanaf die datum de maximale capaciteit van een uitvaartlocatie kunnen benutten. De overheid stelt ons ook vrij van het gebruik van het coronatoegangsbewijs,..

Lees verder
17 sep

110 jaar Dunweg, 110 euro voor u!

Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en daarom hebben wij voor Stichting Dunweg Depositofonds (SDD) een passend voordeel: bij een storting in 2021 in het depositofonds, krijgt u er van ons € 110 bij!

Lees verder
21 jun

Afscheid op het voetbalveld

Hoofddorp - Voetbalvereniging SV Overbos werd opgeschrikt door het bericht van het plotseling overlijden op dinsdag 4 mei jl. van hun 'materiaalman' Glenn Loe Sack-Sioe.  Meneer Glenn was een vrijwilliger zoals elke vereniging die graag zou hebben. Hij had hart voor de club en ston..

Lees verder
14 mei

Jan Gladon (Hoektrans) plotseling overleden

SCHIPHOL-RIJK - Op zondag 25 april 2021 is op 65-jarige leeftijd Jan Gladon plotseling overleden. Jan Gladon was directeur en mede-eigenaar van Hoektrans B.V. uit Schiphol-Rijk.

Lees verder
05 mei

Dunweg in Ondernemend Hoofddorp

Ondernemend Hoofddorp is de grootste en meest actieve ondernemersvereniging van de Haarlemmermeer. Ook Alexander van der Pijl, directeur Dunweg Uitvaartzorg, is actief lid. In Ondernemend Hoofddorp Magazine vertelt hij wat het betekent om in goed contact te staan met andere ondernemers in de regio...

Lees verder
20 apr

110 jaar Dunweg

Dit jaar bestaat Dunweg Uitvaartzorg 110 jaar. Vele jaren waarin dag en nacht met zorg en aandacht vele uitvaarten gerealiseerd zijn. De huidige directeur van Dunweg Uitvaartzorg, Alexander van der Pijl, is zelfs letterlijk binnen de uitvaartonderneming opgegroeid.

Dunweg in nieuw 'dasje'

Soms heb je behoefte aan iets anders. Iets wat past bij het oude en zonder toetsers en bellen toch een geheel nieuwe uitstraling geeft. Zo wist José Glas Corporate Fashion de bedrijfskleding van de dames van Dunweg Uitvaartzorg een p..

Lees verder
25 jan

Onze overige vestigingen