4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Het nieuwsarchief

Een cadeau van Dunweg Depositofonds voor u

Graag willen wij al onze nieuwe klanten een cadeau aanbieden en als uitvaartondernemer kun je dat maar beter op tijd doen en niet als de uitvaart voorbij is.  Daarom ontvangen alle nieuwe deelnemers voor het Stichting Dunweg Depositofonds (SDD) een cadeau: bij een storting in het Depositofonds krij..

Lees verder
28 feb

Uitnodiging zonder opkomst?

Zou er iemand komen? Dat gaan we zien…op woensdagochtend 3 april. Want die ochtend is er een open ochtend door Eric Kooistra (uitvaartverzorger bij Dunweg) en ds. Arie de Winter. Het idee is: met elkaar in gesprek gaan over wensen en mogelijkheden rond een uitvaart. Want..

Lees verder
19 feb

Kom jij bij Dunweg werken?

Ben jij op zoek naar een interessante baan in de wereld van de uitvaart?  Wij hebben een aantal interessante openstaande vacatures. Wij zijn een gerenommeerde uitvaartonderneming met meerdere vestigingsplaatsen (o.a. Hoofddorp, Lisse, Nieuwkoo..

Lees verder
08 feb

Lichtjesavond bij Crematorium Haarlemmer

Op donderdag 30 november vindt de jaarlijkse Lichtjesavond plaats in Crematorium Haarlemmermeer van 19.00 tot 21.00 uur. Crematorium Haarlemmermeer, Dunweg Uitvaartzorg en diverse andere uitvaartverzorgers, organiseren samen deze avond voor iedereen die een overleden dierbare wil herdenken...

Lees verder
14 nov

Zwanenburg-Halfweg GEDENKT 2023

Op vrijdag 13  oktober (19.00 - 21.00 uur) bent u van harte welkom op de met kaarsjes verlichte begraafplaats Houtrijk en Polanen in Zwanenburg, om samen stil te staan bij de mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen. Ook als uw dierbaren elders hun laatste rustplaats hebben. Vanzelfsprekend..

Lees verder
25 sep

Informatie avond Digitale kluis

Heeft u al uw belangrijke gegevens goed en veilig opgeslagen? Zodat u altijd en overal bij deze gegevens kunt. U hoopt het niet mee te maken: verlies of diefstal van belangrijke bankpassen, uw paspoort of mobiele telefoons. Of het niet kunnen vinden van belangrijke documenten, zoals een testament. D..

Lees verder
25 aug

Gemoedsrust door digitale schoenendoos…

Het overlijden van een dierbare is een enorm impactvolle gebeurtenis. Op dat moment heb je behoefte aan overzicht en informatie om zaken goed te kunnen regelen. Maar ook tijdens je leven zijn er gebeurtenissen waarbij het handig is als je gegevens opgeslagen zijn, zoals bij diefstal van je mobiele t..

Lees verder
05 jul

Dunweg in de Media

In de lente-uitgave van INTO Business staat een interessant artikel over Dunweg. Heeft u uw uitvaartwensen al vastgelegd?

Sta eens even stil...

Er zijn steeds meer mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk vorm te geven. Maar eigenlijk is de belangrijkste vraag: wat wilt u? En hoe heeft u..

Lees verder
01 mei

Gezondheidsbeurs 2023: Gezond van jong tot oud

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt in Nieuwkoop de Gezondheidsbeurs 2023 plaats. Voor iedereen die geïnteresseerd is in zo lang mogelijk fit en gezond zijn, wordt ook dit jaar weer de Gezondheidsbeurs georganiseerd in Kaleidoskoop te Nieuwkoop. De Gezondheidsbeurs heeft tot doel om alle Nieuwkoper..

Lees verder
24 jan

Actueel Nieuws van Dunweg

In het Vakblad Uitvaart 8 (oktober - november 2022) staat een interessant artikel over Dunweg. In een dubbelinterview staan Alexander en Denzel van der Pijl stil bij het familiebedrijf Dunweg en de rol die zij spelen in het bedrijf, maar ook daarbuiten.

Niet steeds hetzelfde kunstje doen

..

Lees verder
19 dec

Dunweg aanwezig bij inloopspreekuur Wijkontmoetingscentrum ONS

Op donderdag 17 november organiseert Wijkontmoetingscentrum ONS een inloopspreekuur in de Buurtbrasserie van Zorgcentrum De Meerstede (Burgemeester Pabstlaan 260, 2131 XW Hoofddorp) van 19:00 uur tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend is Dunweg hierbij aanwezig.

(Persbericht van Wijkontmoetingscent..

Lees verder
14 nov

Onze overige vestigingen