Het nieuwsarchief

Afscheid op het voetbalveld

Hoofddorp - Voetbalvereniging SV Overbos werd opgeschrikt door het bericht van het plotseling overlijden op dinsdag 4 mei jl. van hun 'materiaalman' Glenn Loe Sack-Sioe.  Meneer Glenn was een vrijwilliger zoals elke vereniging die graag zou hebben. Hij had hart voor de club en ston..

Lees verder
14 mei

Jan Gladon (Hoektrans) plotseling overleden

SCHIPHOL-RIJK - Op zondag 25 april 2021 is op 65-jarige leeftijd Jan Gladon plotseling overleden. Jan Gladon was directeur en mede-eigenaar van Hoektrans B.V. uit Schiphol-Rijk.

Lees verder
05 mei

Dunweg in Ondernemend Hoofddorp

Ondernemend Hoofddorp is de grootste en meest actieve ondernemersvereniging van de Haarlemmermeer. Ook Alexander van der Pijl, directeur Dunweg Uitvaartzorg, is actief lid. In Ondernemend Hoofddorp Magazine vertelt hij wat het betekent om in goed contact te staan met andere ondernemers in de regio...

Lees verder
20 apr

110 jaar Dunweg

Dit jaar bestaat Dunweg Uitvaartzorg 110 jaar. Vele jaren waarin dag en nacht met zorg en aandacht vele uitvaarten gerealiseerd zijn. De huidige directeur van Dunweg Uitvaartzorg, Alexander van der Pijl, is zelfs letterlijk binnen de uitvaartonderneming opgegroeid.

Dunweg in nieuw 'dasje'

Soms heb je behoefte aan iets anders. Iets wat past bij het oude en zonder toetsers en bellen toch een geheel nieuwe uitstraling geeft. Zo wist José Glas Corporate Fashion de bedrijfskleding van de dames van Dunweg Uitvaartzorg een p..

Lees verder
25 jan

Nieuwe naam Spierings & Dunweg

Sinds 1968 is Spierings een begrip in Amsterdam als het gaat om uitvaartverzorging. Toen Dunweg in 2011 in beeld kwam voor overname, is dan ook gekozen om die naam te behouden. Tot 1 februari 2021, want dan wijzigt de naam Spierings & Dunweg Uitvaartzorg in Dunweg Uitvaartzorg.

Lees verder
20 jan

Uitvaartverzorger op freelancebasis

Onlangs heeft uitvaartverzorger Florine Schaap zich bij de groep uitvaartverzorgers van de Dunweg groep gevoegd. Op freelancebasis welteverstaan. Dit houdt in dat wij bij drukte of andere onvoorziene omstandigheden, een beroep op haar kunnen doen.

Lees verder
17 dec

In Business Class over natuurbegraven

Vraagt u zich af wat het precies inhoudt, een natuurbegraafplaats? In een video van het programma Business Class, geeft Alexander van der Pijl - directeur Dunweg/medeoprichter Geestmerloo - een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Van der Pijl legt tijdens de wandeling onder andere uit wat er..

Lees verder
13 nov

Radar over uitvaartbranche

Op 2 november jl. werd in het programma Radar aandacht besteed aan de uitvaartbranche (De ondoorzichtige wereld van de uitvaarten). Vooral kwam naar voren de ondoorzichtige kostenopgaven en het ontbreken van alternatieve keuzes bij het uitvoeren van een uitvaart. Dunweg is een ze..

Lees verder
05 nov

Profiteer van een Dunweg uitvaartdeposito

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. De voordelen <..

Lees verder
03 nov

Ecologisch begraven in Haarlemmermeer

Natuur(lijk) begraven is in! Zo zocht ook Gemeente Haarlemmermeer naar een mogelijkheid om natuur een grote rol te laten spelen bij het begraven. En die is gevonden. Binnenkort is ecologisch begraven mogelijk op begraafplaats Meerterpen in Zwaanshoek. Wethouder Marjolein Steffens vertelt erover:..

Lees verder
30 okt

Onze overige vestigingen