Het nieuwsarchief

Dunweg draait nog steeds door

Inmiddels draait Dunweg al maanden door met de draaiorgelconcerten bij zorginstellingen. Het is van beide kanten zelfs zó goed bevallen, dat we al snel onze eigen draaiorgels hebben aangeschaft. Eén klein handorgel waarmee we makkelijk binnen kunnen draaien en een groot exemplaar voor buiten. Bij..

Lees verder
24 mei

Lezing natuurbegraven 2022

Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Al enige tijd onderdeel van een zeer gewaardeerd natuurpark waar leven en dood prachtig samenkomen. Mensen komen langs voor een wandeling, het uitzoeken van hun plek 'voor later' of om bij hun inmiddels begraven dierbare te zijn. Kinderen vermaken zich in de natuursp..

Lees verder
07 apr

Eeuwige rust in Hoofddorp?

Een eeuwige rustplaats in de natuur. Dunweg Uitvaartzorg wil in Hoofddorp eenzelfde begraafplaats als in Koedijk, Alkmaar. Verslaggever en Fotograaf van Haarlems Dagblad klommen op het golfkarretje bij Hoofddorper Alexander van der Pijl (directeur Dunweg/mede-eigenaar Geestmerloo..

Lees verder
14 mrt

Praten over dood en uitvaart

Veel mensen vinden het moeilijk om over de dood te praten. Over zichzelf: ‘wat als ik er straks niet meer ben’, of als een dierbare het bijvoorbeeld wil hebben over ‘dit zijn mijn wensen voor mijn uitvaart’. Het roept ongemak op. Vaak ook angst. Praten met bijvoorbeeld je moeder over haar..

Lees verder
08 feb

Gemeenteraad wil actie voor natuurbegraafplaats in Park21

HAARLEMMERMEER - Een grote meerderheid van de gemeenteraad wil dat de gemeente snel werk maakt om in recreatiegebied Park21 een natuurbegraafplaats mogelijk te maken. Dat bleek donderdagavond tijdens een nieuwe discussie in de raad over Park21.

Lees verder
31 jan

Dunweg draait door

Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus, dachten we... waarom het feestje niet vieren met enkele zorginstellingen uit de regio? Dat is meteen een mooie manier om de bewoners een hart onder de riem steken in deze toch al moeilijke tijden.

Lees verder
27 dec

Een natuurbegraafplaats in Park21

In het Haarlems Dagblad van zaterdag 18 december jl. staat een interessant artikel van Bart Boele.

Dit betreft een premium artikel, dat niet voor iedereen toegankelijk is. Daarom hier een weergave.

Een natuurbegraafplaats in Park21, dat is een grote wens van uitvaartondernemin..

Lees verder
20 dec

Geestmerloo wint Publieksprijs NHN Business Awards 2021

“Ontzettend trots!” is de reactie van locatiebeheerder Jacco de Kroon op het winnen van de Publieksprijs van de NHN Business Awards 2021. “Dat het publiek ons waardeert om wat wij hier elke dag met liefde doen is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen.” Afgelopen do..

Lees verder
29 nov

Kind en rouw

Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren in Nederland van 6-18 jaar die te maken krijgen met de dood. Achter de Regenboog wil ervoor zorgen dat een kind, dat een dierbare heeft verloren door de dood, kan ervaren hoe het is om contact met lotgenoten te hebben. Dit kan alleen, m..

Lees verder
11 nov

Gunstig voor uw uitvaart

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tot het einde van dit jaar ontv..

Lees verder
25 okt

Natuurbegraafplaats genomineerd!

Het is nog maar net een jaar geleden dat Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend werd. Toch is dat lang genoeg gebleken, om zeer gewaardeerd te worden door het publiek. Iets wat niet onopgemerkt is gebleven bij de NHN Business Awards. In de categorie Maatschappelijk Ondernemen behoort Natu..

Lees verder
12 okt

Onze overige vestigingen