• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Het nieuwsarchief

Spaarne naar Browniehemel

Vijftien jaar lang heeft het Zorgteam van Dunweg Uitvaartzorg op respectvolle en betrokken wijze de overledenen uit het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp opgehaald en vervoerd. Tot 1 juli dit jaar. Een verandering die ook het personeel van het Spaarne zeer betreurt, zo bleek uit een hartverwarmend beric..

Lees verder
23 jul

AD leest mee

Journalist Jan Belt van AD Groene Hart is enthousiast lezer van de columns van Alexander van der Pijl. Diens column Te laat?, was aanleiding voor een artikel dat afgelopen weekend in het AD te lezen was:

Een informeel afscheid

Hoewel een laatste afscheid vandaag de dag steeds vaker een persoonlijk en informeel karakter heeft, vindt de afscheidsdienst toch veelal plaats op een traditionele plek, zoals uitvaartcentrum of kerk. Maar waarom niet gewoon thuis, in eigen huiskamer of tuin? Een vertrouwde plek, ook/vooral voor ev..

Lees verder
14 jul

Openstelling natuurbegraafplaats

Woensdag 15 juli worden de hekken rondom Natuurbegraafplaats Geestmerloo verwijderd. Dan kan iedereen het terrein betreden. Al in 2012 startte Dunweg met de voorbereidingen van deze unieke natuurbegraafplaats en de afgelopen maanden is met man en macht gewerkt aan de aanleg ervan. In november 2019 g..

Lees verder
06 jul

Lezing Natuurbegraafplaats Geestmerloo 2020

In september 2020 wordt Natuurbegraafplaats Geestmerloo feestelijk geopend in het nieuwe natuurgebied van Geestmerambacht. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de aanleg van dit bijzonder project, waarin natuurontwikkeling en begraven hand in hand gaan. Voor belangstellenden organise..

Lees verder
05 jul

Nieuw concept drive-in uitvaart

Haarlemmermeer – Onder strikte voorwaarden mogen er nu slechts 30 personen aan een uitvaartdienst deelnemen. Vanaf het moment dat de RIVM-richtlijnen, als voorbereiding op de ‘1.5 meter-samenleving’, worden versoepeld, biedt Dunweg Uitvaartzorg haar cliënten in de Amsterdam metropool..

Lees verder
17 apr

Update Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Wat blijft het toch bijzonder én bijzonder mooi om Natuurbegraafplaats Geestmerloo te zien ontstaan. En het gaat hard nu: de eerste brug is geplaatst en zo'n 16.000 bomen, planten en bossages krijgen een plek...