4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Missie & visie Dunweg

Missie
Een laatste afscheid is goed, stijlvol en persoonlijk. Als maatschappelijk betrokken organisatie wil Dunweg Uitvaartzorg een goed en waardig afscheid voor iedereen mogelijk maken. Hierbij houden wij rekening met de wensen van de overledenen en nabestaanden, ongeacht iemands achtergrond.

Visie
Het regelen van een uitvaart is voor velen geen dagelijks werk. Daarom brengt Dunweg Uitvaartzorg alle zaken rondom de uitvaart open en transparant naar voren. Dunweg heeft ook alles in eigen beheer: het wagenpark, de opmaak van het rouwdrukwerk, de opleiding van de medewerkers, uitvaartverzorgers, het verzorgingsteam en diverse uitvaartcentra in de regio.

Kernwaarden Dunweg

  • persoonlijk
  • stijlvol
  • betrokken
  • professioneel
  • flexibel

handen-zon-missie-42084008_ml

Dunweg is een onafhankelijk familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Deze is gebaseerd op professionaliteit en persoonlijke begeleiding. Dunweg werkt intensief samen met andere vakmensen, die kwaliteit even hoog in het vaandel hebben staan.

Dunweg heeft bevlogen en gecertificeerde medewerkers in dienst; zij verstaan de kunst om een uitvaart tot in de puntjes te verzorgen. Onze medewerkers zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als in praktisch opzicht. Zij zijn doortastend en geven de aandacht die nodig is.

Onze overige vestigingen