4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
MZ Beveiliging
MZ Beveiliging
16 februari 2018

Samenwerking Dunweg en MZ Beveiliging

Is een uitvaart een evenement…?

Dunweg is een nauwe samenwerking aangegaan met MZ Beveiliging. MZ Beveiliging heeft veel ervaring in het begeleiden van grote evenementen. En het klinkt misschien raar, maar een uitvaart is eigenlijk ook een evenement. Er komen veel mensen samen op een bepaald tijdstip, waardoor logistieke- en veiligheidsproblemen kunnen ontstaan.

Samenwerking Dunweg en MZ Beveiling
Han Stam (MZ Beveiliging), Erik van der Maat (directeur MZ Beveiliging), Alexander van der Pijl (directeur Dunweg)

Goed geregeld
Erik van der Maat, directeur MZ Beveiliging: “Via onze opdrachtgever kwamen wij in contact met Dunweg Uitvaartzorg. Ondanks dat wij elkaar nog niet kenden, waren wij wel op elkaar aangewezen om een uitvaart met grote belangstelling en ingewikkelde logistiek tot een goed einde te brengen. Dunweg organiseerde de uitvaart en MZ Beveiliging leverde parkeerwachten, verkeersregelaars en beveiligers. Het was gedurende deze samenwerking, dat we merkten dat veel van onze kernwaarden overeenkomen. Professioneel, betrokken en persoonlijk. Mooi om dat bij elkaar terug te zien en zodoende samen een goede dienstverlening na te streven.”

Naast voornoemde dienstverlening biedt MZ Beveiliging ook beveiliging van de woonhuizen en/of bedrijfspanden van de nabestaanden aan. Tijdens de uitvaart is dan een beveiliger in en om het object aanwezig. Zo wordt een inbraak voorkomen.

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen