4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
29 september 2017

Dunweg bij Open Dag ‘Herfstlaan’

In 2017 hebben op de Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan in Heemstede een aantal interessante vernieuwingen plaatsgevonden. Uitvaart per boot - Begraafplaats Heemstede HerfstlaanKortgeleden zijn bijvoorbeeld urnenzuilen opgeleverd en is tevens de laatste hand gelegd aan een aanlegsteiger.

Hoe bijzonder, een uitvaart per boot. Bij de begraafplaats aan de Herfstlaan is het mogelijk en dat kunt u met eigen ogen gaan zien tijdens de Open Dag.

7 OKTOBER 2017


Dunweg op Uitvaartmarkt Herfstlaan
Ook Dunweg Uitvaartzorg zal tijdens de Open Dag met een stand aanwezig zijn. Uitvaartverzorger Henny van Wooning zal met haar collega Riemond Schripsema graag uw vragen beantwoorden. Zij nemen de tijd om u te vertellen over de vele mogelijkheden binnen de uitvaartbranche en wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart.

Algemene Begraafplaats Heemstede,Herfstlaan 3

Het programma van de Open Dag

  • 11.00 uur – 16.00 uur: presentatie uitvaartondernemers en steenhouwers
  • 13.00 uur: rondwandeling met toelichting door opzichter Jos Willemse

Rondwandeling

Opzichter Jos Willemse geeft tijdens een rondwandeling uitleg over de verschillende uitvaartmogelijkheden op Begraafplaats Herfstlaan Heemstede. Uniek voor Nederland is een eigen aanlegsteiger waardoor een uitvaart per boot mogelijk is. Salonboot ‘De Heerlijckheid’ van rederij Haerlem ligt hiervoor aangemeerd.

Toekomstige herfstkleuren

De Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan blijft zich vernieuwen om ook in de toekomst aan uitvaartwensen tegemoet te kunnen komen.

In voorbereiding voor 2018

  • Aanleg urnenbos met herdenkingsbomen.
  • Herbestemming grafmonument Van Vollenhoven.
  • Open lucht uitvaartdiensten.

 

Algemene Begraafplaats Heemstede, Herfstlaan 3, 2103 AV Heemstede, 023 – 528 03 76 

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen