4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Een uitvaartschrijver of uitvaartspreker?

Iedereen die weleens een uitvaart heeft bijgewoond, kent het moment wel, dat mensen tijdens de dienst naar voren komen om te spreken. Mooie herinneringen aan de overledene, of wellicht een gedicht, worden gedeeld. U kunt zelf iets schrijven en spreken, of datgene wat geschreven is door een ander - bijvoorbeeld de uitvaartverzorger - laten voordragen. Of... u maakt gebruik van een uitvaartschrijver en/of uitvaartspreker.

Frederique Hermie voor hulp bij schrijven en spreken
Niet iedereen kan zijn gevoelens goed verwoorden. Soms lukt het wel goed op papier, maar spreken? De een vindt het eng, de ander wordt door emoties overmand. Hoe het ook zij, het is mogelijk om zowel het schrijven als het spreken uit handen te geven. Eventueel aan Frederique Hermie.

Afscheid met een glimlach

Frederique: "Als uitvaartschrijver kan ik tips geven voor het schrijven van teksten en eventueel even meelezen. Maar ik kan het schrijfwerk ook helemaal overnemen en op basis van gekregen informatie een liefdevol levensverhaal, persoonlijke noot of sprekend gedicht schrijven. Als uitvaartspreker kan ik deze teksten tevens voordragen."

Interesse?
Wilt u meer weten, dan kunt u voor informatie en tarieven een kijkje nemen op Frederiquehermie.nl

Frederique Hermie, uitvaartschrijver/uitvaartspreker

Onze overige vestigingen