4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Uitvaart drive-through

Maart 2020. In de hele wereld lijkt het nog maar om één ding te draaien: het Coronavirus. Heel het dagelijks leven staat op z'n kop en iedereen zoekt naar manieren daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Ook nabestaanden en uitvaartondernemingen zoeken opties om het laatste afscheid - dat nu door strenge regels bepaald wordt - toch zo mooi en waardig mogelijk te laten zijn. Een drive-through (drive-in) uitvaart is een mooi voorbeeld.

Rijd voorbij!

Wilt u familie, vrienden en kennissen die nu niet bij de uitvaart kunnen/mogen zijn, toch de mogelijkheid bieden om de overledene die laatste groet te brengen, dan kan afgesproken worden om op een bepaald tijdstip langs het uitvaartcentrum te rijden.

Uitvaart drive-through (drive-thru / drive- in) bij het uitvaartcentrum van Dunweg in Hoofddorp

Onze Hospitality medewerkers en uitvaartverzorger zullen ervoor zorg dragen dat de kist met uw dierbare naast de vijver voor het uitvaartcentrum opgesteld wordt. De bloemen en aanwezige nabestaande(n) om de kist, eventueel begeleid door de klanken van de favoriete muziek van de overledene. Mocht het afscheid in de avond zijn, dan kunnen ook de fakkels gebrand worden voor een serene sfeer. Zo kunnen belangstellenden voorlangs komen, even stilstaan bij de kist voor een groet en steunbetuiging en vervolgens weer doorrijden.

Uitvaart drive-through (drive-thru / drive-in) bij het uitvaartcentrum van Dunweg Uitvaartzorg in Hoofddorp

Toegestaan Dit is een samenkomst waarbij het verspreiden van het Coronavirus niet aan de orde is en die zodoende is toegestaan. Zo wordt een verdrietige gebeurtenis, het laatste afscheid, hopelijk toch iets om met een goed gevoel en heel veel liefde op terug te kijken.

Onze overige vestigingen