4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
26 januari 2017

The Lock-Up

Op 4 februari is het Wereldkankerdag en wordt door mensen over de hele wereld, stil gestaan bij kanker. Alleen door samen te werken kunnen wij het verschil maken. Op 9 februari is dat ook precies wat tijdens het Adamas Social Funding event The Lock-Up wordt gedaan. Door met z’n allen geld op te halen voor het Adamas, kunnen zij een kop koffie en luisterend oor blijven bieden aan mensen die geconfronteerd worden met kanker.

Waarom dit evenement?
Het Adamas Inloophuis is op 14 februari 2007 opgericht door mensen die – zelf of in hun directe omgeving – met kanker waren geconfronteerd en merkten dat er behoefte was aan aanvullende ondersteuning bij het verwerkingsproces. Deze initiatiefgroep wist in korte tijd vele mensen en bedrijven uit de regio te enthousiasmeren en te mobiliseren om samen het inloophuis te realiseren. Men heeft jaarlijks € 300.000 nodig om alle activiteiten, inclusief huisvesting te kunnen verzorgen.

Alexander van der Pijl (directeur Dunweg Uitvaartzorg), kent de organisatie vanuit zijn werk en is ontroerd door de sfeer en de verhalen van de mensen die daar werken en opgevangen worden. Het is een mooi initiatief dat hij graag wil ondersteunen.

adamas-lock-up

Opgesloten
Op donderdag 9 februari a.s. vindt The Lock-Up plaats. Een groep van 13 ondernemers sluit zich op in het Adamas Inloophuis om hun netwerk te benaderen om voor Adamas geld, producten of diensten te regelen. Alexander van der Pijl is ook een van de ondernemers die zich op laat sluiten. Hij hoopt dat er veel mensen zijn die het Adamas Inloophuis door middel van een schenking of sponsoring willen helpen.

Aan het werk dus!

Helpt u ook mee?
Wilt u sponsoren of een bijdrage leveren, neem dan contact op met Dunweg Uitvaartzorg.
Via social media houden wij u op de hoogte over The Lock-Up.

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen