4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
14 november 2023

Lichtjesavond bij Crematorium Haarlemmer

Op donderdag 30 november vindt de jaarlijkse Lichtjesavond plaats in Crematorium Haarlemmermeer van 19.00 tot 21.00 uur.

Crematorium Haarlemmermeer, Dunweg Uitvaartzorg en diverse andere uitvaartverzorgers, organiseren samen deze avond voor iedereen die een overleden dierbare wil herdenken.

Wij nodigen hiervoor de families uit waarvoor wij een uitvaart hebben verzorgd dit jaar (vanaf mei) in het crematorium. Namens Dunweg zijn deze avond Henny van Wooning | Dunweg Uitvaartzorg, Ton Wollaars | Dunweg Uitvaartzorg en nog een collega aanwezig om de families te ontvangen. Uiterlijk 13 november wordt deze uitnodiging per e-mail verstuurd naar de nabestaanden.

Tijdens deze bijzondere avond zijn er verschillende hartverwarmende activiteiten die in het teken staan van herdenken. Zo is er een gedichtenwaslijn, een knutselactiviteit voor kinderen, steekt men een lichtje aan en leest men de namen voor van dierbaren die men deze avond wil herdenken. Ook wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Als men met meerdere personen wil komen is dat uiteraard mogelijk, iedereen is welkom.

Datum en tijd: 30 november van 19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Locatie: Crematorium Haarlemmermeer, Hoofdweg 1100, 2153 LN, Nieuw-Vennep,

PC Uitvaart

Ook maakt PC Uitvaart dit jaar weer een film die in het teken staat van herdenken, die men onder andere kan bekijken tijdens Lichtjesavond. De film bevat onder andere inspirerende verhalen en prachtige muziek van Jeangu Macrooy. In de film worden ook namen van dierbaren vertoond die worden herdenkt.

Is men niet in de gelegenheid om Lichtjesavond bij te wonen en wil men de film toch zien? Dan is de film op 30 november vanaf 19.30 uur op het Youtube kanaal PC Uitvaart te bekijken.

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen