Achter de regenboog - Thuis in rouw
Achter de regenboog - Thuis in rouw
11 november 2021

Kind en rouw

Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren in Nederland van 6-18 jaar die te maken krijgen met de dood. Achter de Regenboog wil ervoor zorgen dat een kind, dat een dierbare heeft verloren door de dood, kan ervaren hoe het is om contact met lotgenoten te hebben. Dit kan alleen, maar ook met het gezin. Het kind ontdekt op deze manier, dat het niet alleen is met zijn of haar ervaringen.

Hulp laagdrempelig
Het is belangrijk dat informatie en advies over ‘kind en rouw’ breed toegankelijk is. Hier zorgt Achter de Regenboog voor. Ook worden lotgenotenweekenden en activiteiten aangeboden.  Deze activiteiten moeten ervoor zorgen, dat de heftige gebeurtenissen geen belemmering vormen om een gezond, volwassen bestaan op te bouwen.

Achter de regenboog - Thuis in rouw

Meer weten?

Iedereen kan bij Achter de Regenboog terecht met vragen over rouw en verlies bij kinderen en jongeren. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. In een persoonlijk gesprek bieden de medewerkers een luisterend oor, denken zij mee, geven advies en verwijzen – indien nodig – door naar een door Achter de Regenboog erkende rouwbegeleider of rouwtherapeut in iemands omgeving.

Achter de regenboog - Thuis in rouw  advieslijn: 085 047 15 71 op werkdagen van 09.00 -11.00 uur

Achter de regenboog - Thuis in rouw  e-mail voor  algemene vragen

Achter de regenboog - Thuis in rouw  e-mail voor  specifieke hulpvragen

Achter de regenboog - Thuis in rouw  website Achterderegenboog.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 11.00 uur.
Tijdens de schoolvakanties alleen op dinsdag en donderdag van 09.00 – 11.00 uur.

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen