4.8 / 5
22 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
Tuin Dunweg Uitvaartzorg
Tuin Dunweg Uitvaartzorg
28 juni 2022

Inloopspreekuur Dunweg Uitvaartzorg

Geïnteresseerden uit Hoofddorp en omgeving kunnen elke 1e woensdag van de maand voor informatie en advies over uitvaarten en wat daarbij komt kijken, terecht op het inloopspreekuur van Dunweg Uitvaartzorg. Dit spreekuur vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats van 9.00 tot 10.00 uur aan de Achterweg op nr. 40 in Hoofddorp.

Bent u op zoek naar informatie?
Dunweg Uitvaartzorg wil graag haar kennis en expertise over uitvaarten met u delen. Want vroeg of laat: iedereen krijgt ermee te maken.

Een vrijblijvend inloopspreekuur biedt u een laagdrempelige mogelijkheid om kennis met Dunweg te maken. Zo kunt u een kijkje nemen in een van de drie zalen van het uitvaartcentrum, de 24-uurs suites of de mooie tuin bewonderen. Of u laten informeren over de diverse mogelijkheden van een uitvaart door een van onze medewerkers. Een afspraak maken is niet nodig en…

De koffie staat klaar!

Uw uitvaart vooraf geregeld
De maatschappij om ons heen verandert. In toenemende mate zien we dat mensen niemand om zich heen hebben om de uitvaart te regelen. Of dat er sprake is van een samengesteld gezin, waar de onderlinge samenwerking niet altijd optimaal is. Wat is dan prettiger dan om alles zelf te hebben geregeld? Kom naar het inloopspreekuur voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Wij denken graag met u mee over een mooi afscheid en inventariseren uw wensen. Neem vandaag nog kosteloos en vrijblijvend contact op met Dunweg voor meer informatie: 023 – 563 35 44 of per email.

Dunweg Uitvaartcentrum

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen