4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
24 januari 2023

Gezondheidsbeurs 2023: Gezond van jong tot oud

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt in Nieuwkoop de Gezondheidsbeurs 2023 plaats.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in zo lang mogelijk fit en gezond zijn, wordt ook dit jaar weer de Gezondheidsbeurs georganiseerd in Kaleidoskoop te Nieuwkoop. De Gezondheidsbeurs heeft tot doel om alle Nieuwkopers op een interactieve manier te informeren over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebeid van gezondheid en zorg. Ook Könst& Dunweg Uitvaartzorg is hierbij aanwezig.

Thema van deze dag is GEZOND VAN JONG TOT OUD

Wij willen iedereen in Nieuwkoop en omgeving de mogelijkheid geven op een interactieve manier kennis te maken met allerlei diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.

Zaterdag 11 februari
11.00 – 16.00 uur
Kaleidoskoop, De Verbinding 2, 2421 EX  Nieuwkoop
Toegang: gratis

Natuurbegraafplaats Geestmerloo
Tijdens de Gezondheidsbeurs 2023 staan onze medewerkers u graag te woord en adviseren wij u over de vele mogelijkheden die er zijn. Tijdens de Gezondheidsbeurs laten wij u kennis maken met Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Vraagt u zich af wat het precies inhoudt, een natuurbegraafplaats? Graag leggen wij uit wat er bij natuurbegraven komt kijken en hoe dit nieuwe natuurgebied in Geestmerambacht, tegelijkertijd ook geschikt is voor recreatie. Leven en dood gaan hier samen.

Ook kunt ter plekke of naderhand vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons maken: info@konstendunweg.nl of 0172-57 32 20.

Wij zien u graag op 11 februari!

Kijk voor meer informatie op de website van Kaleidoskoop.

 

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen