27 december 2021

Dunweg draait door

Dunweg bestaat dit jaar 110 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus, dachten we… waarom het feestje niet vieren met enkele zorginstellingen uit de regio? Dat is meteen een mooie manier om de bewoners een hart onder de riem steken in deze toch al moeilijke tijden.

Zo brachten we onlangs samen met een orgelman een bezoekje aan twee zorginstellingen in de regio: De Meerwende in Badhoevedorp en Westerkim in Nieuw-Vennep. Buiten stond het grote draaiorgel en voor binnen had de orgelman een klein exemplaar. Niet alleen het kleine draaiorgelconcert viel in de smaak, maar ook de koek en chocolade die we met ons meebrachten (uiteraard met de groeten van Sint en Piet).

Adri van den Bergh met lekkers bij De Meerwende   Mevrouw heeft het naar haar zin

Wat was het leuk om dit te mogen doen! Bewoners en zorgmedewerkers waren enorm enthousiast. Zo werd er flink meegezongen, gedanst en gesjanst.

Gezelligheid doet een mens overduidelijk goed, wat voor ons reden was om een week later gewoon door te draaien. Dit deden we bij verpleeghuizen Bornholm, Eijkenhove en Floriande.

Gezellig doordraaien in het verpleeghuis met Dunweg Uitvaartzorg

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen