4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
14 november 2022

Dunweg aanwezig bij inloopspreekuur Wijkontmoetingscentrum ONS

Op donderdag 17 november organiseert Wijkontmoetingscentrum ONS een inloopspreekuur in de Buurtbrasserie van Zorgcentrum De Meerstede (Burgemeester Pabstlaan 260, 2131 XW Hoofddorp) van 19:00 uur tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend is Dunweg hierbij aanwezig.

(Persbericht van Wijkontmoetingscentrum ONS)

Tijdens dit inloopspreekuur kunt u terecht voor vragen/adviezen e.d. bij:

  1. Wijkagent Gaike beantwoord uw wijk-gerelateerde vragen en structurele problemen.
  2. Stichting Energiebank Haarlemmermeer. U kunt terecht voor vragen over energie besparen in uw woning, adviezen om grip te krijgen op uw energierekening en meer. Er zullen energiebesparende producten aanwezig zijn.
  3. Brandweer Kennemerland. Alles wat u wilt weten over brandveiligheid, waar u de rookmelder en koolmonoxide melder kunt plaatsen. Daarnaast kunt u d.m.v. een speciale rookbril ervaren hoe weinig u ziet in een ruimte met rook.
  4. Gebiedsmanager van de gemeente Haarlemmermeer beantwoord o.a. uw wijk-gerelateerde vragen.
  5. Wijkraad Noord, voor alles wat er in uw wijk afspeelt.
  6. Sportservice Haarlemmermeer voor alle informatie en aanmelden van: Blijf gaan en staan. Een programma om het risico op vallen te verminderen.
  7. Stichting Meerwaarde, u kunt terecht bij sociaal makelaars van de wijken Noord en Oost.
  8. Bewindvoerders van Bewind met Elan, voor diegene die hulp en begeleiding nodig hebben voor een stabiele financiële huishouding.
  9. Dunweg Uitvaartzorg kan al uw vragen beantwoorden over wat er komt kijken bij de laatste zorg. Ook om een afspraak te maken om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Onder meer voor het opstellen van een wilsbeschikking, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  10. Dagbesteding en wijkzorg van de Meerstede.

 

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen