Afscheid Middenstip Glenn Loe Sack Sioe -Foto: Robert Joore
Afscheid Middenstip Glenn Loe Sack Sioe -Foto: Robert Joore
14 mei 2021

Afscheid op het voetbalveld

Hoofddorp – Voetbalvereniging SV Overbos werd opgeschrikt door het bericht van het plotseling overlijden op dinsdag 4 mei jl. van hun ‘materiaalman’ Glenn Loe Sack-Sioe.  Meneer Glenn was een vrijwilliger zoals elke vereniging die graag zou hebben. Hij had hart voor de club en stond voor iedereen klaar: Glenn Loe Sack-Sioe overleden

Op de middenstip

Afgelopen dinsdagavond stonden de clubleden voor hém klaar: de vereniging organiseerde met behulp van Dunweg Uitvaartzorg een bijzonder afscheid voor hun geliefde medewerker. Zo konden de clubleden toch nog afscheid van hem nemen.


Foto 1 en 2: Robert Joore

Met de kist op de middenstip, werd in aanwezigheid van nabestaanden, vrijwilligers, trainers en coaches, gesproken door de voorzitter. Daarna kwamen alle belangstellenden één voor één langs de kist om afscheid te nemen.

Uitvaartverzorger Nelson Martins Gutierrez: “De een legde er een bloem bij, de ander een voetbalshirt of een bal. Kleine jongens uit jeugdteams kwamen in voetbaltenue om een witte roos bij de kist te leggen. Het was ontzettend mooi en zeer indrukwekkend…”

Condoleren

Vandaag, vrijdag 14 mei, vindt de uitvaart plaats in het uitvaartcentrum van Dunweg. Steun betuigen, kan op de persoonlijke pagina van Glenn Loe Sack-Sioe.

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen