Dunweg Uitvaartzorg in Haarlem

Dunweg Uitvaartzorg Haarlem

Begrafenisondernemer Dunweg Uitvaartzorg verzorgt uw begrafenis of crematie ook in Haarlem. In Haarlem zijn verschillende uitvaartcentra waar u een uitvaart kunt verzorgen, bijvoorbeeld aan de Zijlweg of bij Crematorium Sterrenheuvel. Verschillende 24-uurs kamers zijn beschikbaar in kleine uitvaartgelegenheden in Schalkwijk. Voor een opbaring en verblijf in een 24-uurs kamer kunt u ook terecht in het uitvaartcentrum van Dunweg in Hoofddorp.

Cremeren in Haarlem

Dunweg Uitvaartzorg is bekend met de twee crematoria die in Haarlem gevestigd zijn. Crematorium Haarlem aan de Vergierdeweg en Sterrenheuvel, eveneens aan de Vergierdeweg. Rondom deze crematoria liggen ook een aantal begraafplaatsen. Bijvoorbeeld Begraafplaats Akendam, deze  is aangelegd ter uitbreiding van Algemene Begraafplaats Kleverlaan. De begraafplaats ligt fraai tussen Haarlem-Noord en Spaarndam in en is vernoemd naar de voormalige hofstede Akendam. Het park is ingericht met veel groen: er staan zeker achthonderd bomen. De begraafplaats beschikt over een unieke, ronde aula waar men uitvaartplechtigheden kan verzorgen.

Begraven in Haarlem

De Rooms-katholieke begraafplaats St. Jozef ligt even verderop aan de Vergierdeweg. Vanaf de begraafplaats kijk je op de Spaarndammerdijk richting Spaarndam. De begraafplaats heeft een eigen kapel en is aangelegd in 1958.

Haarlemse gemeentelijke begraafplaatsen

De begraafplaats Kleverlaan is de oudste begraafplaats van Haarlem en is aangelegd door de bekende landschapsarchitect Zocher, die hier samen met zijn zoon begraven ligt. Op de begraafplaats staan ook een aantal prachtige karakteristieke gebouwen waaronder het mausoleum. Het is de moeite waard om er eens te gaan wandelen.

Uitvaartdienst in de Grote of St.-Bavokerk in Haarlem

Uitvaartdienst Haarlem

Kiest u voor Dunweg Uitvaartzorg, dan kunt u altijd terecht in het uitvaartcentrum in Hoofddorp, waar u gebruik kunt maken van de verschillende zalen én van de grote tuin. Uiteraard heeft Haarlem zelf ook diverse locaties waar een uitvaartdienst gehouden kan worden. De Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt bijvoorbeeld. Na een dienst in deze kerk kunt u uitstekend een condoleance houden in een van de vele horecagelegenheden of bijvoorbeeld in het naastgelegen Philharmonie.

Wilt u een laatste afscheid door Dunweg laten vormgeven of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen