4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

High tea in 24-uurs kamer

Het uitvaartcentrum van Dunweg in Hoofddorp heeft twee 24-uurs suites, de vlindersuite en de bloesemsuite (kijkje binnen bij Dunweg).  Bij een overlijden kunt u hier uw dierbare laten opbaren. In deze huiselijk ingerichte tuinsuites kan de overledene 24 uur per dag bezocht worden. De opdrachtgever krijgt van ons de sleutel en kan zo zelf het bezoek regelen en op geheel eigen wijze afscheid nemen. Meer dan 24 uur Een 24-uurs kamer heeft u niet slechts voor 24 uur, maar voor enkele dagen 24 uur per dag!

High tea in Dunweg tuinsuite High tea in 24-uurs suite - afscheid    High tea in 24-uurs suite - afscheid

Passend afscheid Voor iemand die altijd met familie of wellicht een hechte vriendenkring een gezellig glaasje dronk of op een vaste avond uit eten ging, kan de 24-uurs suite het decor zijn voor 'nog één keer samen'. Zo werd laatst een high tea gehouden. U kunt zo'n speciale gelegenheid zelf organiseren óf deze wens aangeven bij uw uitvaartverzorger.

Hospitality medewerker René Mulders "Van een van de uitvaartverzorgers kregen wij de vraag van de familie of een high tea in de 24-uurs suite mogelijk was. Tegenwoordig is er nog maar weinig wat níet mogelijk is, dus we hebben er alles aan gedaan om deze familie een bijzonder samenzijn te bezorgen. Nog één keer een high tea, omdat zij daar altijd met regelmaat samen van genoten."

High tea in 24-uurs suite - afscheid

Onze overige vestigingen