4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Digitale rouwkaart

Naast zijn werk als uitvaartverzorger, houdt Marc Seijsener voor zijn collega's ook een oogje in het zeil op het gebied van rouwdrukwerk. Wat hij steeds vaker voorbij ziet komen, is de digitale rouwkaart.

Uitvaartverzorger Marc Seijsener introduceert digitale rouwkaart binnen Dunweg

Marc: "Families kunnen ervoor kiezen om een digitale i.p.v. een papieren rouwkaart te versturen. Wat je momenteel veel ziet, is dat men kiest voor béíde varianten."

Waarom een digitale rouwkaart?

De digitale rouwkaart:
  • werkt snel;
  • bereikt meer mensen (denk aan familie en vrienden in het buitenland of aan collega's binnen de organisatie waar de overledene werkzaam was);
  • is duurzaam.
Online condoleren En hoe mooi is het, als mensen na het ontvangen van de digitale rouwkaart, dan ook meteen de nabestaanden een hart onder de riem kunnen steken met een online condoleance* (op de dag van de uitvaart is dan gelegenheid voor het persoonlijk condoleren met eventueel een versterkende knuffel).

* Online condoleren wordt soms gezien als onpersoonlijk, maar niets is minder waar: voor nabestaanden zijn de online condoleances erg fijn om na de uitvaart altijd weer naar terug te kunnen keren!

Voorbeeld digitale rouwkaart

Onze overige vestigingen