Waarom Dunweg Uitvaartzorg

Dunweg Uitvaartzorg heeft sinds 1911 een goede naam opgebouwd en werkt samen met begraafplaatsen, crematoria, huisartsen, politie, ziekenhuizen en meer. Door de samenwerking zijn wij in staat uw laatste afscheid naar tevredenheid te laten verlopen.

Een laatste afscheid moet goed, stijlvol en persoonlijk zijn.

 

Bevlogen en gecertificeerd
Dunweg heeft bevlogen en gecertificeerde medewerkers; zij verstaan de kunst om een uitvaart tot in de puntjes te verzorgen. De medewerkers van Dunweg Uitvaartzorg zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als in praktisch opzicht. Zij zijn doortastend en geven de aandacht die nodig is.

Persoonlijke uitvaartlocatie - Strandtent

Dunweg heeft ook alles in eigen beheer. Het wagenpark, de opmaak van het rouwdrukwerk, de opleiding van de medewerkers, uitvaartverzorgers, verzorgingsteam plus diverse uitvaartcentra in de regio.

Uw mening is belangrijk voor ons
Het is de bedoeling dat u terug kunt kijken op een mooi en bijzonder afscheid. Om onze kwaliteit van dienstverlening te optimaliseren, staan wij dan ook altijd open voor uw bevindingen. Uw ideeën en suggesties zijn van harte welkom en worden zorgvuldig bekeken. Eventueel kunnen wij onze dienstverlening hierop aanpassen.

Onze overige vestigingen