4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Uitvaart per boot

Het komt steeds vaker voor: een uitvaart per boot. De een kiest voor een boot waar niet alleen de overledene, maar ook vrienden en familie op kunnen. De ander kiest ervoor om alleen de overledene met begeleiding te laten varen en op te wachten bij de aanlegplaats. Het kan zo groot of klein aangepakt worden als men wil.

Uitvaartdemonstratie tijdens Inspiratiedag Könst & Dunweg Uitvaartzorg

Samen met uw overleden dierbare en genodigden op een rondvaartboot varen door de Amsterdamse grachten of op een speciale uitvaartboot door de Ringvaart. En wellicht ging de overledene altijd graag een stuk varen in de weekenden. In de eigen of een gehuurde sloep over de plassen naar de begraafplaats, zou dan een passend afscheid kunnen zijn.

Muziek: Breng me naar het water

Een idee is om - indien mogelijk - vanaf de steiger naar de begraafplaats of het crematorium te lopen. De overledene kan dan door dragers of nabestaanden vanaf de boot gedragen worden. Is de uitvaartlocatie niet op loopafstand, dan kan vanaf de aanlegplaats met rouwauto en/of eigen vervoer naar de eindbestemming gereden worden. Vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden.

Inspiratiedag Könst & Dunweg

Onze overige vestigingen