4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Handgemaakte sieraden als aandenken

Een dierbare komt te overlijden en de periode die daarop volgt, is er een van vallen en opstaan. Geconfronteerd worden met het besef dat diegene er écht niet meer is. Zoekend naar een aandenken, een tastbare herinnering.

Sieraden van de overledene krijgen een uniek nieuw uiterlijk.

Sieraden na overlijden Na een overlijden gaan de sieraden van de overledene vaak naar de nabestaande(n). Denk aan een dochter die de sieraden van haar moeder mag hebben, sieraden die misschien niet haar stijl zijn en die ze waarschijnlijk nooit zal dragen. Of een echtgenoot die de trouwring van zijn overleden vrouw in ontvangst neemt en de ring vervolgens aan een halsketting draagt. Het kan anders... Sieraden getransformeerd Via Dunweg Uitvaartzorg levert Tizz goudsmeden handgemaakte sieraden. Sieraden die van een overledene waren en vervolgens een uniek nieuw uiterlijk krijgen. Al dan niet met de as erin verwerkt, dat is een keuze.

Denk bijvoorbeeld aan een trouwring waar een inscriptie in staat. Uiterst secuur, met hoogwaardige materialen en prachtige ontwerpen, maken de goudsmeden voor u een sieraad dat helemaal bij u past en waar de inscriptie voor uw dierbare nog altijd in staat.

Liefde troost als zonneschijn na regen.

Sieraden bij Dunweg Uitvaartzorg In de hal van het Dunweg uitvaartcentrum, staat een prachtige handgemaakte vitrine (gemaakt door dezelfde goudsmeden), waarin u enkele sieraden van dichtbij kunt bewonderen. Ook is een boek aanwezig met foto's van de vele mogelijkheden en kunt u tevens een idee krijgen van onze werkwijze.

  • Elke eerste woensdag van de maand heeft Dunweg in Hoofddorp een inloopspreekuur van 9.00 - 10.00 uur. U bent welkom om even binnen te lopen, de koffie staat voor u klaar.

Onze overige vestigingen