4.8 / 5
22 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Ronald Bekkering

Hoofddorp, september 2022

Op 28 augustus jl. is Ronald Bekkering na een kort ziekbed van 2 weken overleden. Ongelofelijk en onwerkelijk dat hij er niet meer is.

Enkele jaren geleden kwam Ronald het Dunweg team versterken als Medewerker Zorgteam. Een vriendelijke, zachtaardige en zeer gemotiveerde man. Ronald kwam al vrij snel tot de conclusie dat deze baan niet helemaal bij hem paste en hij vond het verschrikkelijk om dit aan ons te moeten melden. Dit omdat hij het heel erg naar zijn zin had bij Dunweg.

Anderhalf jaar later waren wij op zoek naar een rouwwagenchauffeur en een collega gaf aan dat deze functie op het lijf van Ronald was geschreven. Zeker gezien zijn liefde voor mooie auto’s. Zo begon Ronald op 1 november 2020 als rouwwagenchauffeur. Hij heeft dit altijd met heel veel plezier gedaan en was ook erg verheugd dat hij weer met zijn Dunweg collega’s kon samenwerken.

Wij verliezen in Ronald een lieve, rustige en betrokken collega, die met veel plezier zijn werk deed. Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Onze overige vestigingen