4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

(Hulp bij) opnieuw leven na verlies

Als je geliefde overlijdt, stort je wereld in. Het fijne leven, dat zo vertrouwd was, bestaat niet meer. Je bent overweldigd door emoties en weet niet hoe het nu verder moet. Want samen was het leuker, makkelijker en veilig. Je weet dat je door moet, je weet alleen niet hoe. Je denkt dat je het helemaal niet alleen kan en je wilt het ook niet alleen. Je hebt het gevoel alsof het leven nooit meer leuk wordt.

Miranda Staring, rouwcoach

Miranda had het goed voor elkaar, samen met Erwin. Ze waren al vanaf de middelbare school heel gelukkig samen, verliefd-verloofd-getrouwd. Ze hadden een leuke baan, hadden 2 geweldige kinderen op de wereld gezet en woonden een jaar of 3 in hun droomhuis. Het ideale plaatje.

En toen gebeurde datgene, waar ze nooit van zijn leven rekening mee hadden gehouden. Erwin kreeg een agressieve vorm van kanker en overleed. Hij was pas 42 jaar. Alles waar ze in geloofden, het leven samen dat ze voor zich zagen, was in één klap weg.

Na het overlijden van Erwin begon het overleven, of beter gezegd het dóór leven. Maar hoe doe je dat, als de allerliefste, je beste vriend, je grote steun en toeverlaat er niet meer is? Als het leven samen, dat zo goed was, ophoudt te bestaan.

Rouw van jou

Al die goedbedoelde adviezen. Je hebt er niets aan en je kunt er niets mee. Of wat dacht je van de vraag of je er nu nóg niet overheen bent. Alsof rouwen iets is wat je even in een maandje fikst of waar je een knopje voor omzet en het is klaar. Zo werkt het niet.

Miranda leert je rouwen op jouw manier én in jouw tempo. Want dat is voor iedereen anders. Door haar eigen ervaringen weet zij hoe ze je door het rouwproces heen kan begeleiden, zodat je er sterker uitkomt en weet hoe je jouw leven weer leuk kunt maken.

Ben je er klaar voor om je leven weer op te pakken? Plan dan nu een afspraak voor een vrijblijvend warm bad gesprek.

Klik hier voor de website van Miranda Staring

Onze overige vestigingen