4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Hoezen om te kussen

Iedereen heeft zijn/haar eigen herinneringen aan mooie en verdrietige momenten. De mooie momenten in het leven leggen we vast door foto’s te maken om deze weer terug te kunnen zien. Bij verdrietige momenten wordt dit tegenwoordig gelukkig ook steeds vaker gedaan. En wat dacht u van hoezen om te kussen?

Een bijzonder aandenken
Wanneer kleding of ander textiel herinnert aan bepaalde gebeurtenissen of mensen, is er een mogelijkheid deze te laten verwerken tot een mooi kussen, plaid of hoes voor bijvoorbeeld een poef.

Poef ter herinnering - Hoezen om te kussen

Baby- en trouwkleding wordt, omdat hier mooie herinneringen aan zitten, bewaard in een doos of hoes in de kast, maar hier wordt vaak niets meer mee gedaan. Misschien éénmaal per jaar bekeken. Hiervan kan een mooi kussen of plaid gemaakt worden, waar men nog iedere dag plezier aan beleeft.

Wanneer iemand van wie je houdt een herinnering is geworden, wordt die herinnering van onschatbare waarde. Muziek, een boek of zelfs een film kan hierbij troostend zijn. Maar ook kunnen we troost vinden in een mooi kussen of plaid, doordat dit tastbaar en zacht is en soms ook nog de geur heeft die de mooie herinneringen oproept.

Voor meer informatie: Hoezen om te Kussen

Een hoes om te kussen voor dit kussen

Onze overige vestigingen