4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Herinneren met een portret

Wanneer een dierbare is overleden, volgt een reis langs herinneringen. Dankbaar kijken we terug naar mooie, ontroerende, gezellige momenten samen. Of aan die speciale lach of oogopslag die er nu niet meer is. Toch zijn er manieren om dit laatste, die karakteristieke trekjes, tot leven te brengen. Met een Candle Portrait haalt u met een portret en een kaarsje uw dierbare weer dichtbij.

Herinneringsportret - Candle Portrait

Dierbaar kunstwerk

Het silhouet wordt met de hand getekend en vervolgens uit papier gesneden en ook het houten voetstuk wordt met de hand gemaakt. Voor een Candle Portrait is uit verschillende soorten hout en papier te kiezen. Hierdoor kunt u een product samenstellen dat helemaal past bij uw eigen smaak en interieur.

Houten voetstuk Candle Portrait

Herinneren met een kaarsje
Een kaarsje maakt deel uit van dit dierbare kunstwerk. Door het te branden wanneer het donker is, komt het portret - en daarmee de herinnering - tot leven. Dit wordt vooral ook als troostend ervaring op die bekende, moeilijke dagen als vader- of moederdag, een verjaardag of sterftedag.

Uitsnijden van een silhouet - Candle Portrait

Candle Portrait bij de uitvaart?

Bent u een laatste afscheid aan het regelen en zou u zo'n bijzonder herinneringsportret bij de dienst willen gebruiken, geeft u dit dan direct aan bij uw uitvaartverzorger. De tijd om het portret te creëren, is in deze situatie immers beperkt.

Voor meer informatie: Candle Portrait

Onze overige vestigingen