4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Hemeltjelief!

De traditionele uitvaart maakt steeds vanzelfsprekender plaats voor de persoonlijke. Een laatste afscheid waarin het leven, het karakter van de overledene tot uiting komt. Dit kan op verschillende manieren: het tonen van foto's van de overledene, een speciale locatie, het aankleden van een locatie in bijvoorbeeld de favoriete kleur van de overledene, het serveren van favoriete hapjes en drankjes, het dragen van een speciale outfit of wellicht... het wrappen van de uitvaartkist. Hemeltjelief, wat is dát mooi!

Wrappen

Bij het wrappen van de uitvaartkist wordt een afbeelding geprint op speciale folie met een hechtende lijmlaag 'op waterbasis'. Vervolgens wordt de kist ingepakt. Laura van de Vijver van Studio Hemeltjelief: "Men kan kiezen uit mijn verzameling beeldmateriaal of zelf een afbeelding aanleveren. Na het printen, kom ik de kist binnen 24 uur op locatie wrappen. Hierbij kan men kiezen uit drie manieren:

  1. Top wrap: de bovenkant van de kist is gewrapt en de zijkanten van de kist zijn zichtbaar.
  2. Rand wrap: de kist is om de rand gewrapt en de bovenkant is zichtbaar.
  3. Full wrap: de kist is helemaal gewrapt en alleen de handvaten zijn zichtbaar.

Het wrappen van een uitvaartkist

Over Laura en Studio Hemeltjelief

Laura van de Vijver is met Studio Hemeltjelief begonnen vlak na een persoonlijk verlies. Al vrij snel ontstond de passie om van elke kist iets waardevols te maken. Zowel voor de overledene als diens nabestaanden. En ook haar liefde voor de aarde kon ze in haar werk kwijt.

Laura van de Vijver aan het werk - Studio Hemeltjelief

Milieuverantwoord natuurlijk!

Laura: "Bij het wrappen van de uitvaartkisten gebruik ik ecologisch verantwoorde materialen. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en dus geen belasting voor de aarde. Naast dat ik zo milieubewust mogelijk werk, doe ik bij elke wrap tevens een donatie ter ondersteuning van het Atlantisch Regenwoud. Zo draag ik mijn steentje bij aan de natuur en werk ik op een mooie manier met leven en dood."

Studio Hemeltjelief

Een onvergetelijke uitvaart

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Studio Hemeltjelief via e-mail, 06 - 19 13 55 36 óf uw uitvaartverzorger.

Onze overige vestigingen