4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Ecologische uitvaartkist

Begraven of gecremeerd worden kan in een kist, mand of op een plank. Het materiaal speelt hierbij een grote rol. Wil men rekening houden met het milieu en voorkomen dat schadelijke stoffen aan de grond worden afgegeven, dan dient metaal of kunststof vermeden te worden.

De ecologische kist van Onora Onora, 100% biologisch afbreekbare uitvaartkist

Biologisch afbreekbaar Bij een milieubewuste uitvaart kan men kiezen voor een ecologische kist. Doordat deze kist biologisch afbreekbaar is, zal de kist, in geval van een begrafenis, niet jarenlang in de grond blijven liggen. Is er sprake van een crematie, dan zal luchtvervuiling door verbranding achterwege blijven. Voor het milieu is dit een goede zet. De ecologische uitvaartkist Onora is zeer geschikt voor natuurbegraven.

Organische materialen Dunweg Uitvaartzorg heeft goede ervaringen met de 100% recyclebare uitvaartkist van Onora, die is gemaakt van organische materialen. De kisten zijn gemaakt van biomassa, ecologisch materiaal dat vervaardigd is uit organische materialen zoals aardappelzetmeel en mais.

Onorakist beschilderd

Persoonlijke uitstraling De kisten zijn in 3 kleuren beschikbaar: grijs, bruin en beige.

Ecologische uitvaartkisten - Onora

Voor een persoonlijk accent, kan de kist beschilderd worden. Hiervoor gebruikt men speciale oplosmiddelvrije natuurzuivere verf.

Onze overige vestigingen