Dunweg Uitvaartzorg Nieuw-Vennep

Dunweg Uitvaartzorg is een begrafenisondernemer in de Haarlemmermeer. Vanuit onze hoofdvestiging in Hoofddorp, het Dunweg Uitvaartcentrum, verzorgen onze medewerkers op respectvolle wijze een uitvaart, begrafenis of crematie in de omgeving. U kunt het laatste afscheid in het Dunweg Uitvaartcentrum laten plaatsvinden, maar een uitvaart in Nieuw-Vennep is ook een optie. Met de uitvaartverzorger kunt u dit bespreken.

In Nieuw-Vennep kunt u denken aan:

  • Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer
  • Begraafplaats Lindenhof
  • Begraafplaats Taxushof

Maar misschien kiest u liever voor een andere geschikte locatie in Nieuw-Vennep en omgeving. Spreekt u daarom altijd uw wensen uit, dan kijken onze uitvaartverzorgers naar de mogelijkheden.

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer
Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

Uitvaartwensen en uitvaartkosten

Nadenken over uw laatste afscheid, is nadenken over uw leven. Waar hecht u waarde aan, wat zijn uw wensen? En wat gaat een begrafenis of crematie kosten met deze wensen?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze uitvaartconsulenten, kunt u de wensen die u heeft omtrent uw eigen uitvaart, vast laten leggen in een wilsbeschikking. Het kostenplaatje dat bij deze wensen hoort, wordt ook voor u in kaart gebracht. Zo wordt duidelijk met welke kosten minimaal rekening gehouden moet worden bij een overlijden.

Dunweg Depositofonds

Door tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart, kunnen uw nabestaanden
na uw overlijden uw wensen uitvoeren en de uitvaartkosten zonder problemen betalen. Een mogelijkheid is, om voordelig geld in te leggen in het Dunweg Depositofonds.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen