Uitvaartlocatie Heemstede - Dunweg Uitvaartzorg - Het Oude Slot

Dunweg Uitvaartzorg Heemstede

Voor uitvaartbegeleiding in de Haarlemmermeer, kunt u terecht bij Dunweg Uitvaartzorg. Vanuit haar vestiging in Hoofddorp – het Dunweg Uitvaartcentrum – verzorgen de medewerkers van Dunweg professioneel, betrokken en met respect een uitvaart, begrafenis of crematie in de regio. U kunt in het Uitvaartcentrum – dat ook beschikt over een grote tuin – afscheid van uw dierbare (laten) nemen, maar wilt u dit liever in Heemstede doen, dan is dat ook een optie. Dit kunt u in het contact met Dunweg aangeven.

Dunweg is ook op Algemene Begraafplaats Heemstede te vinden
Algemene Begraafplaats Heemstede

In Heemstede kunt u denken aan:

Maar misschien kiest u liever voor een andere locatie in Heemstede en omgeving. Laat het ons weten, dan kijken onze uitvaartverzorgers naar de verschillende opties.

Uitvaartwensen en uitvaartkosten

Nadenken over uw laatste afscheid, is nadenken over uw leven. Waar hecht u waarde aan, wat zijn uw wensen? En wat gaat een begrafenis of crematie kosten met deze wensen?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze uitvaartconsulenten, kunt u de wensen die u heeft omtrent uw eigen uitvaart, vast laten leggen in een wilsbeschikking. Het kostenplaatje dat bij deze wensen hoort, wordt ook voor u in kaart gebracht. Zo wordt duidelijk met welke kosten minimaal rekening gehouden moet worden bij een overlijden.

Dunweg Depositofonds

Door tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart, kunnen uw nabestaanden
na uw overlijden uw wensen uitvoeren en de uitvaartkosten zonder problemen betalen. Een mogelijkheid is, om voordelig geld in te leggen in het Dunweg Depositofonds.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen