Dunweg Uitvaartzorg De Kaag

Dunweg Uitvaartzorg verzorgt uw begrafenis of crematie ook vanuit De Kaag. Dit dorp ligt op een eiland in de Kagerplassen en is te bereiken met de boot of via het pontje.

Begraafplaats

Op De Kaag is een kleine begraafplaats achter de Hervormde kerk. U kunt hier een begrafenis vormgeven. De uitvaartdienst kunt u houden in voornoemde kerk of wellicht gaat uw voorkeur uit naar bezinningscentrum Stal op de Kaag. Na afloop van de uitvaart kunt u hier tevens een condoleance houden. Stal op de Kaag serveert hapjes en drankjes van lokale toeleveranciers.

Uitvaartdienst Stal op de kaag
Foto: Nils van Houts

Crematie

Het is ook mogelijk om de overledene met een boot vanuit De Kaag naar een crematorium te vervoeren. U kunt varen tot en met Lisserbroek en van daaruit brengen wij uw dierbare samen met u naar bijvoorbeeld Crematorium Duin en Bollenstreek.

Rouwstoet De Kaag
Foto: Nils van Houts

Een uitvaart op De Kaag is een uitvaart met een intieme, rustige sfeer. U heeft ruimschoots de tijd om afscheid te nemen van uw dierbare en om tijdens de condoleance met elkaar herinneringen op te halen.

Als de overledene met de rouwauto naar het vaste land wordt gebracht, dan gaat dit via de pont. De rouwauto staat dan alleen op de pont, dus zonder dat andere weggebruikers op de pont aanwezig zijn. Dit is een indrukwekkende ervaring. Dunweg adviseert u graag over de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen