Dunweg Uitvaartzorg Bennebroek

In de gemeente Haarlemmermeer bevindt zich Dunweg Uitvaartzorg. De hoofdvestiging van deze begrafenisonderneming staat in Hoofddorp, het Dunweg Uitvaartcentrum. Van hieruit verzorgen de medewerkers van Dunweg op betrokken wijze een uitvaart, begrafenis of crematie in de regio. U kunt het afscheid van uw dierbare in het Dunweg Uitvaartcentrum houden, maar er ook voor kiezen om de uitvaart in Bennebroek te organiseren. Dit kunt u met uw uitvaartverzorger bespreken.

In Bennebroek bevindt zich de Algemene Begraafplaats, maar mocht u toch liever voor een andere locatie in de omgeving kiezen, geeft u dit dan vooral aan. Onze uitvaartverzorgers zullen dan kijken naar de mogelijkheden.

Algemene Begraafplaats Bennebroek
Algemene Begraafplaats Bennebroek

Uitvaartwensen en uitvaartkosten

Heeft u al over uw eigen uitvaart nagedacht? Waar hecht u waarde aan, wat zijn uw wensen? En wat gaat een begrafenis of crematie dan kosten?

U kunt uw uitvaartwensen vast laten leggen in een wilsbeschikking. Een van onze uitvaartconsulenten kan u daar vrijblijvend en kosteloos bij helpen. Ook worden dan de kosten die deze wensen met zich meebrengen voor u in kaart gebracht.

Dunweg Depositofonds

Het is verstandig op tijd geld te reserveren voor uw uitvaart. Zo zijn uw nabestaanden na uw overlijden in staat om uw uitvaartwensen uit te voeren en de uitvaartkosten zonder problemen te betalen. Een voordelige optie is het Dunweg Depositofonds.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen