Molen Sloten/Badhoevedorp - foto Rein Arler

Dunweg Uitvaartzorg Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in gemeente Haarlemmermeer, waar veel uitvaartbegeleiding door Dunweg Uitvaartzorg gedaan wordt.  De medewerkers van deze uitvaartonderneming verzorgen op respectvolle wijze vanuit de hoofdvestiging in Hoofddorp, een uitvaart, begrafenis of crematie in de regio. U kunt het laatste afscheid in het Dunweg Uitvaartcentrum (Hoofddorp) laten plaatsvinden, maar ook kiezen voor een uitvaart in Badhoevedorp. U kunt dit na een overlijden bij de uitvaartverzorger aangeven.

De Meerwende

In Badhoevedorp maken onze uitvaartverzorgers gebruik van de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes in Verzorgingshuis de Meerwende aan de Kamerlingh Onneslaan. De voor Dunweg beschikbare ruimtes in de Meerwende, zijn via een eigen ingang bereikbaar aan de achterzijde van het verzorgingshuis.

Dunweg beschikt in de Meerwende over twee opbaarkamers:

  • Opbaarkamer 1: bestemd voor bewonders van de Meerwende.
  • Opbaarkamer 2: bestemd voor niet-bewoners.
Dunweg Uitvaartzorg ook in Verzorgingshuis de Meerwende
Verzorgingshuis de Meerwende

Naast de twee opbaarkamers is ook een ontvangstruimte aanwezig met een capaciteit van circa 40 personen. Deze ruimte kan ingezet worden voor een uitgeleide na de opbaring, rouwbezoeken en privébezoeken.

Uitvaartwensen en uitvaartkosten

Nadenken over uw laatste afscheid, is nadenken over uw leven. Waar hecht u waarde aan, wat zijn uw wensen? En wat gaat een begrafenis of crematie kosten met deze wensen?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze uitvaartconsulenten, kunt u de wensen die u heeft omtrent uw eigen uitvaart, vast laten leggen in een wilsbeschikking. Het kostenplaatje dat bij deze wensen hoort, wordt ook voor u in kaart gebracht. Zo wordt duidelijk met welke kosten minimaal rekening gehouden moet worden bij een overlijden.

Dunweg Depositofonds

Door tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart, kunnen uw nabestaanden
na uw overlijden uw wensen uitvoeren en de uitvaartkosten zonder problemen betalen. Een mogelijkheid is, om voordelig geld in te leggen in het Dunweg Depositofonds.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op:

Onze overige vestigingen