4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Digitaal rouwbericht

Wanneer iemand komt te overlijden, worden vaak als vanzelfsprekend rouwkaarten verstuurd om vrienden, familie en kennissen op de hoogte te brengen. Maar het zal geen verrassing zijn, dat een rouwbericht tegenwoordig ook meer en meer digitaal verzonden wordt.

Pammy Gerrits-Makkinje van 't Herinneringen Atelier: "Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een mededeling. Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. Een digitale rouwkaart is een prachtige manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden van uw dierbare. Bovendien is het naast het informeren, een blijvende herinnering en een mooi aandenken. Aan de hand van bestaand foto- en videomateriaal en de pakketkeuze, maak ik een waardevolle herinnering aan uw dierbare."

Digitale rouwkaart van 't Herinneringen Atelier

Voordelen digitaal

  • Snel en makkelijk via mail of WhatsApp; vaak hebben we wel de telefoonnummers en/of e-mailadressen van mensen, maar níet de postadressen. De digitale weg is dan een uitkomst.
  • Duurzaam; er komt geen papier, inkt of brandstof aan te pas om de rouwkaart te versturen.

Digitale rouwkaart

Een digitale rouwkaart van 't Herinneringen Atelier is een korte video van ongeveer 40 seconden. Het bevat naast foto's en muziek die bij de overledene passen, ook informatie over de uitvaartdienst en eventuele andere relevante informatie.

In memoriam - 't Herinneringen Atelier

Herinneringsfilm

Een dierbare is overleden. Voor altijd uit het leven. Hoe fijn, om uw dierbare dan toch nog even tot leven te brengen met een mooie herinneringsfilm? 't Herinneringen Atelier kan voor u een waardevolle video maken, om tijdens een afscheidsdienst af te spelen of om na de uitvaart van tijd tot tijd nog eens naar te kijken. Als troost. Om weer even stil te staan bij die persoon, die nog altijd veel voor u betekent.

Digitale dankbetuiging

Enkele weken na de uitvaart wordt als blijk van waardering vaak nog een dankkaartje gestuurd naar de mensen die de uitvaart bijgewoond hebben en/of waar u veel steun aan heeft gehad. Ook dit kan via de digitale weg.

Voorbeeld

Geïnteresseerd in digitaal?

Heeft u interesse in een digitaal rouwbericht, neem dan contact op met Dunweg via 023 -563 35 44, e-mail of direct met uw uitvaartverzorger.

Onze overige vestigingen