4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
Achtergrondafbeelding

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Budget
Bent u op zoek naar een volledig verzorgde crematie in stilte, zonder nabestaanden en geen afscheidsdienst. Dan kunt u kiezen voor crematie Budget. U regelt de crematie Budget eenvoudig en geheel online. De prijs van deze uitvaart bedraagt € 1225.
Onora uitvaartkist
Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Dunweg? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem.
Compleet bij Dunweg
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Dunweg in Hoofddorp? Kies dan voor crematie Compleet bij Dunweg. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Uitgebreid bij Dunweg
Wilt u afscheid nemen met een condoleance de avond voor de uitvaartdienst in het uitvaartcentrum van Dunweg. Kies dan voor crematie Uitgebreid bij Dunweg. Een uitgebreid verzorgde uitvaart met condoleance en een afscheidsdienst over twee dagen.
Crematorium Haarlemmermeer
Compleet elders
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart? Kies dan voor crematie Compleet elders. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de crematie.
Last post
Speciaal
Voor een uitvaart, volledig op maat, conform uw wensen: kies dan voor crematie Speciaal. Een op maat verzorgde crematie met een familiesuite, afscheidsdienst en condoleance.

Onze overige vestigingen