• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Dunweg? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem. De basis prijs van deze uitvaart bedraagt € 2895. Vraag een prijsopgave aan via ons informatieformulier.
Compleet bij Dunweg
Wilt u met 50 tot 75 gasten afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Dunweg in Hoofddorp? Kies dan voor crematie Compleet bij Dunweg. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Compleet elders
Wilt u met 50 tot 75 personen afscheid nemen op de dag van de uitvaart? Kies dan voor crematie Compleet elders. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de crematie
Uitgebreid bij Dunweg
Wilt u met 100 personen afscheid nemen met een condoleance de avond voor de uitvaartdienst in het uitvaartcentrum van Dunweg. Kies dan voor crematie Uitgebreid bij Dunweg. Een uitgebreid verzorgde uitvaart met condoleance en een afscheidsdienst over twee dagen.
Speciaal
Voor een uitvaart, volledig op maat, conform uw wensen: kies dan voor crematie Speciaal. Een op maat verzorgde crematie met een familiesuite, afscheidsdienst en condoleance.

Onze overige vestigingen