Achtergrondafbeelding

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Budget
Bent u op zoek naar een volledig verzorgde crematie in stilte, zonder nabestaanden en geen dienst/afscheid nemen. Dan kunt u kiezen voor crematie Budget. U regelt de crematie Budget eenvoudig en geheel online. De prijs van deze uitvaart bedraagt € 1149.
Onora uitvaartkist
Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Dunweg? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem. De basis prijs van deze uitvaart bedraagt € 3160. Vraag een prijsopgave aan via ons informatieformulier. Wij volgen de COVID-19 richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.
Compleet bij Dunweg
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Dunweg in Hoofddorp? Kies dan voor crematie Compleet bij Dunweg. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart. Wij volgen de COVID-19 richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.
Crematorium Haarlemmermeer
Compleet elders
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart? Kies dan voor crematie Compleet elders. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de crematie. Wij volgen de Covid-19 richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.
Uitgebreid bij Dunweg
Wilt u afscheid nemen met een condoleance de avond voor de uitvaartdienst in het uitvaartcentrum van Dunweg. Kies dan voor crematie Uitgebreid bij Dunweg. Een uitgebreid verzorgde uitvaart met condoleance en een afscheidsdienst over twee dagen. Wij volgen de Covid-19 richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.

Onze overige vestigingen