4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
Mix-up-Art - Collage ter herinnering - Lisette Hogewoning

Collage ter herinnering

Llisette Hogewoning aan het werk met haar collages ter herinnering       We maken allemaal wel foto's van de mooie en minder mooie momenten in ons leven. Waarom? Omdat het fijn is om herinneringen niet alleen in je hoofd, maar ook gewoon voor je neus te hebben. Zo kun je er naar terugkijken wanneer je maar wilt. Je kunt van de foto's een mooi (digitaal) album maken of enkele inlijsten en ophangen. Je kunt ook een aantal foto's selecteren om er een collage van te maken. Dat laatste doet Lisette Hogewoning, maar misschien nét even anders. Lisette's Mix up Art Lisette vindt alles leuk om te doen: schilderen met acrylverf, inkt of aquarel, tekenen met potlood, grafietstift of pastelkrijt en het plakken van foto’s en knipsels in een collage. Deze afwisseling van technieken houdt het voor haar spannend en de naam van haar bedrijf is dan ook treffend: Mix up Art. Collage Om het eindresultaat zo persoonlijk mogelijk te maken, is het van belang dat Lisette iemand eerst een beetje leert kennen. Als eerste gaat zij dan ook een gesprek aan met de persoon in kwestie of - in het geval van een overledene - met de nabestaande(n). Vervolgens kan zij met een goed beeld voor ogen aan de slag met knipsels en teksten uit verschillende tijdschriften, foto's en eventueel nog andere persoonlijke spullen zoals geboorte- of trouwkaartjes. Het resultaat is een portret, opgebouwd uit alles wat met de persoon te maken heeft.

"Mijn doel is geen portret met 100% gelijkenis; ik streef ernaar om de essentie van een persoon in het portret te brengen."

Klik voor het vergrote eindresultaat Het proces van de collage ter herinnering door Lisette Hogewoning

Nummer 14 Wie kent hem niet, Johan Cruijff. Van zijn beeltenis tot zijn rugnummer tot zijn legendarische uitspraken. In een collage van Lisette Hogewoning komt het allemaal samen.

Johan Cruijff, gemaakt van Johan Cruijff Een collage van Johan Cruijff door Lisette Hogewoning

Onze overige vestigingen