4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
Achtergrondafbeelding

Wat kost een begrafenis?

Wat kost een begrafenis? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Onora uitvaartkist
Intieme begrafenis
Wilt u op persoonlijke wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Dunweg? Dan kunt u kiezen voor begrafenis Intiem. De basis prijs van deze uitvaart bedraagt € 4625. Vraag een prijsopgave aan via ons informatieformulier.
Compleet met kerk
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart met een dienst in een kerk? Kies dan voor begrafenis Compleet met kerk. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst in een kerk en condoleance op de dag van de uitvaart.
Bij u thuis
Wilt u thuis afscheid nemen op de dag van de begrafenis met een dienst in een kerk? Kies dan voor begrafenis Bij u thuis. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst in een kerk en condoleance thuis op de dag van de uitvaart.
Compleet bij Dunweg
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Dunweg in Hoofddorp? Kies dan voor begrafenis Compleet bij Dunweg. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Groene uitvaart
Kiest u voor een duurzame uitvaart en een eeuwigdurende rustplaats in Noord-Holland? Kies dan voor Dunweg en een begrafenis op Natuurbegraafplaats Geestmerloo in Alkmaar.

Onze overige vestigingen