• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Wat kost een begrafenis?

Wat kost een begrafenis? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Dunweg? Dan kunt u kiezen voor begrafenis Intiem. De basis prijs van deze uitvaart bedraagt € 3495. Vraag een prijsopgave aan via ons informatieformulier.
Compleet bij Dunweg
Wilt u met 50 tot 75 gasten afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Dunweg in Hoofddorp? Kies dan voor begrafenis Compleet bij Dunweg. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Compleet met kerk
Wilt u met 50 tot 75 personen afscheid nemen op de dag van de uitvaart met een dienst in een kerk? Kies dan voor begrafenis Compleet met kerk. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst in een kerk en condoleance op de dag van de uitvaart.
Bij u thuis
Wilt u met thuis afscheid nemen op de dag van de begrafenis met een dienst in een kerk? Kies dan voor begrafenis Bij u thuis. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst in een kerk en condoleance thuis op de dag van de uitvaart.

Onze overige vestigingen