4.9 / 5
27 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
Meneer hield van vissen

Afscheid met een RememberBox

Na een bruiloft of babyshower krijgen de genodigden vaak een kleine attentie mee naar huis. Als dank voor hun aanwezigheid én als herinnering. Dit mooie gebaar past ook goed bij een uitvaart. Een afscheid met de RememberBox, een uniek en persoonlijk aandenken aan de overledene.

Persoonlijk

Met tekst en foto's krijgt een RememberBox een eigen karakter. Denk bijvoorbeeld aan hobby's, lievelingsbloemen/ -dieren, een favoriete plek of kenmerkende spreuken van de overledene. Misschien was meneer wel gek op vissen en kennen familie en vrienden hun dierbare niet anders dan met een hengel in de hand. Het is mooi om zoiets persoonlijks dan terug te laten komen in de RememberBox.

Op/in de RememberBox o.a.:

  • foto's
  • tekst
  • bedankkaartje
  • twee milieuvriendelijke kaarsjes

RememberBox - Doosje ter herinnering

Heeft u zelf geen passende tekst en foto's, dan kunnen die er voor u bij gezocht worden: bijvoorbeeld een achtergrond van een mooi landschap of een bepaalde quote die erg van toepassing is op de overledene.

Bij het afscheid

De doosjes worden klaargelegd op de stoel, uitgedeeld door de (klein)kinderen of opgestuurd over de hele wereld naar de mensen, die - om welke reden dan ook - niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn. 

Uw keuze

De RememberBox bestaat in vier soorten, zie Rememberbox.nl

RememberBox, een doosje ter herinnering

  1. Classic
  2. Maatwerk
  3. Maatwerk+
  4. Blanco (voor bijvoorbeeld kinderen om zelf te ontwerpen).

Ben u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met RememberBox via e-mail of 023 - 207 80 03.

Onze overige vestigingen