4.8 / 5
20 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Uitvaartkosten

We denken er liever niet aan, maar uiteindelijk krijgen we er allemaal mee te maken, een overlijden. Onze ervaring leert dat het zinvol is om uw uitvaartwensen in kaart te brengen en eventueel vast te laten leggen. Dit kan bij Dunweg Uitvaartzorg, met daarbij de mogelijkheid deze wensen te allen tijde weer aan te laten passen.

Uw uitvaartwensen in kaart brengen

Meteen ook zullen wij het financiële plaatje met u bekijken. Door de wensen omtrent uw uitvaart op een rij te zetten, vast te leggen en een idee te krijgen van de kosten die het met zich mee zal brengen, helpt u uw nabestaanden bij het maken van keuzes.

Minimale uitgaven
De kosten van een uitvaart liggen momenteel tussen de € 5.000, – en € 8.000, – waarbij de kosten voor een grafsteen/monument nog niet zijn mee berekend. Dit bent u minimaal kwijt voor een eenvoudige uitvaart. Om uw nabestaanden later niet te belasten met financiële tegenvallers, is het verstandig hier eens met een adviseur over te praten.

Uw adviseur
Binnen Dunweg Uitvaartzorg werken enkele uitvaartconsulenten. Zij inventariseren uw wensen en verwerken deze tot een wilsbeschikking. Hiermee stellen zij een kostenraming op en zullen zij desgewenst met u kijken hoe u een passende voorziening kunt treffen om t.z.t. de kosten te kunnen voldoen.

Vrijblijvend en kosteloos
Een afspraak met een uitvaartconsulent is vrijbllijvend.
Dit persoonlijke gesprek kost u niets, maar kan wel veel voor u ophelderen.

Onze overige vestigingen