4.8 / 5
26 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps

Historie Spierings & Dunweg

Spierings & Dunweg is als familiebedrijf begonnen bij de familie Spierings. Persoonlijk contact en respect voor het vervullen van een ieders wensen, waren toen al waardevolle kenmerken binnen het bedrijf. Hiermee kon een persoonlijk afscheid worden gerealiseerd.

“Rust en aandacht, een luisterend oor voor nabestaanden.”

spierings-dunweg-6-zw

Begrafenis- en crematieverzorging Spierings

De heer en mevrouw J.F. Spierings zijn in 1968 begonnen met Begrafenis- en crematieverzorging Spierings. Het waren twee hardwerkende mensen, die er hun beroep van hadden gemaakt om mensen, tijdens het moeilijkste moment in hun leven, bij te staan. De heer Spierings manifesteerde zich als een rasechte Amsterdamse uitvaartondernemer. Bekend om zijn toespraken, humor, kennis van zaken en Gods vertrouwen.

spierings-dunweg-2

Spierings, Kok & Lemkes

De goede samenwerking met collega ondernemer de heer H.J.A. Kok uit de Obrechtstraat, leidde tot het ontstaan van de firma Spierings & Kok. Op een gegeven moment hebben de heer en mevrouw Spierings het bedrijf overgedaan aan hun zoon Chris en zijn vrouw Anja. De heer en mevrouw Spierings waren meer dan trots op hoe de zaak zo voortreffelijk werd voortgezet. Eind jaren negentig is de firma Lemkes erbij gekomen en veranderde de naam in Spierings, Kok & Lemkes.

spierings-dunweg-5-zw

Uiteindelijk was het Anja Spierings die de algehele leiding op zich nam en de basis voortzette waar de heer J.F. Spierings en zijn vrouw ooit mee begonnen waren.

Op 2 januari 2007 is de heer J.F. Spierings op 86-jarige leeftijd overleden. Zijn vrouw, mevrouw J. Spierings – Nieman, volgde hem op 25 januari 2009 op 85-jarige leeftijd.

Dunweg Uitvaartzorg

In 2011, het jaar van het 100 jarig bestaan van Dunweg Uitvaartzorg, is de samenwerking tussen Dunweg en Spierings, Kok & Lemkes ontstaan. Het bedrijf ging verder onder de naam Spierings & Dunweg Uitvaartcentrum Vondelpark.

spierings-dunweg-3

Onze overige vestigingen