• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo
08 september 2020

Vacature Uitvaartverzorger

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wereld van de uitvaart en heb je ruime ervaring als uitvaartverzorger? Neem dan contact met ons op.

Als uitvaartverzorger bij Dunweg neem je vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart de regie over alles wat er rondom een uitvaart moet gebeuren. Je verzorgt het afscheid op de dag van de uitvaart en stelt de (laatste) wensen van de overledene en nabestaanden hierbij centraal. In deze periode sta je voortdurend met de familie/nabestaanden hierover in contact.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met diverse instanties zoals leveranciers, media, gemeentelijke overheden en parochies.

Je toetst en bewaakt de gemaakte (financiële) afspraken en geeft leiding aan betrokken partijen zoals; chauffeurs, dragers en medewerkers uitvaartcentrum. Je ziet toe op de conditie van de overledene en voert, indien nodig, correcties uit aan de opbaring of verzorging. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening van Dunweg aan de klant verder te optimaliseren. Je gaat oplossingsgericht te werk en denkt daarbij in kansen en niet in problemen.

Voor meer informatie, zie Vacature Uitvaartverzorger .

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen