Afscheidshuis Amsterdam

Dunweg Uitvaartzorg heeft in Amsterdam als eigen uitvaartlocatie Afscheidshuis Amsterdam aan de Eudorinastraat. Hier kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw overleden dierbare. In het Afscheidshuis kan uw dierbare verzorgd en opgebaard worden in een aangename huiskamer. 

Ontvangst
Bij binnenkomst van Afscheidshuis Amsterdam, komt u in de centrale ontvangstruimte. Hier komen familie en vrienden samen, voordat zij naar de huiskamer gaan.

Ontvangsthal Afscheidshuis Amsterdam (Noord), Eudorinastraat 6

Deze ontvangstruimte kan, in combinatie met een aangrenzende kamer, tevens gebruikt worden om met een klein gezelschap – maximaal 50 personen – de afscheidsdienst en condoleance te houden.

Huiskamers
Is voor uw overleden dierbare een huiskamer gereserveerd, dan kunt u hier 24 uur per dag met naasten terecht. De huiskamers in Afscheidshuis Amsterdam zijn comfortabel ingericht, mét airconditioning, en hebben een mooie inval van daglicht. Alle faciliteiten voor een opbaring zijn aanwezig. Tevens is er een kitchinette, zodat net als thuis koffie en thee gezet kan worden.

Een van de huiskamers in Afscheidshuis Amsterdam Noord

Rouwboeket Bloomies, Bloemwerk Amsterdam Mosveld

Overbrengen en verzorgen
In Afscheidshuis Amsterdam is het voor u mogelijk om onder begeleiding van ons betrokken en ervaren Zorgteam uw dierbare zelf te verzorgen. Wilt u liever dat de verzorging u geheel uit handen genomen wordt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij doen het graag en houden daarbij rekening met uw wensen.

Voor iedereen
Uiteraard kunnen ook derden – andere uitvaartondernemingen – gebruik maken van deze uitvaartlocatie.

Rouwauto bij Afscheidshuis Amsterdam Noord

Onze overige vestigingen